Κι όμως! Ο Σαββόπουλος ακούει Νότη, Βέρτη και Κουρκούλη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:41
23/8/2016

Κι όμως! Ο Σαββόπουλος ακούει Νότη, Βέρτη και Κουρκούλη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος στο «ΒΗΜΑgazino» όπου και αποκάλυψε πως τα μουσικά του ακούσματα δεν είναι μόνο έντεχνα. 

Μιλώντας για τα τραγούδια, ο Σαββόπουλος ανέφερε την ένσταση του ανάμεσα σε ποιοτικό και εμπορικό τραγούδι και αποκάλυψε πως ακούει μέχρι και Βέρτη:

 «Υπάρχουν τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις. Τραγούδια που έχουν καταχωριστεί στα εμπορικά και στα λαϊκοπόπ να είναι όμορφα. Ας πούμε, τραγούδια που είπε ο Πασχάλης Τερζής. Ο Μητροπάνος. Ο Νότης Σφακιανάκης.

Μου αρέσει αυτό που λέει (τραγουδώντας): «Και δεν μπορώ, να σε ξεχάσω δεν μπορώ...». Ή ένα άλλο, του Βέρτη, το «Πες το μου ξανά ότι μ’ αγαπάς».
Ένα άλλο, του Κουρκούλη, που λέει «Μέρα με τη μέρα φεύγω από σένα πιο πολύ». Ευχάριστες εκπλήξεις. Γενικά δεν βοηθούν οι ταμπέλες. Δεν δέχομαι ότι υπάρχει μια κατηγορία ποιοτικών και μία εμπορικών. Εξάλλου, κι αυτά που λέγονται ποιοτικά μας έχουν πήξει στη φλυαρία γιατί μιμούνται την ποίηση χωρίς να έχουν τίποτε το αληθινά ποιοτικό».
 

 

Όσο για το Σφακιανάκη, ο Σαββόπουλος ανέφερε πως οι απόψεις του τον ζημιώνουν και τραγουδιστικά:


«Ναι, λέτε για αυτά τα Νεάντερταλ που ξεστομίζει. Ασφαλώς και ζημιώνουν. Βέβαια, μια καλή φωνή είναι πάντα μια καλή φωνή, αλλά, αν το ακροατήριο κακιώσει, η φωνή μπορεί να γίνει υστερική, να ξινίσει».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ