Κι άλλη ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη που θα φέρει νέες εξελίξεις | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:22
7/4/2016

Κι άλλη ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη που θα φέρει νέες εξελίξεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του μοιραίου τροχαίου, όπου ο Παντελής Παντλίδης έχασε τη ζωή του, από την πλευρά της οικογένειας υπήρχε έντονη δυσπιστία και πολλές αφιβολίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα

Το επόμενο διάστημα οι ισχυρισμοί της οικογένειας ενισχύθηκαν και δεν έχουν καμφθεί ούτε μετά τα επίσημα πορίσματα της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής ότι ο Παντελής οδηγούσε, ούτε με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών για την απίστευτη ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του (2,72 γρ. ανά λίτρο).

Τώρα, με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, έρχεται μία νέα ανατροπή στην υπόθεση και αφορά τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφού κάποια νέα στοιχεία, μάλλον θα φέρουν εξελίξεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε μία νέα βάση στηρίζεται η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας μετά από την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων και των εξετάσεων DNA.

Ο γνωστός τραγουδιστής, εξαντλημένος από τις πρόβες στο νυχτερινό κέντρο «Teatro» που κράτησαν μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 και έχοντας καταναλώσει αλκοόλ στα όρια της λιποθυμίας, είναι αμφίβολο -λένε πηγές από το οικογενειακό του περιβάλλον- κατά πόσο ήταν σε θέση να οδηγήσει. 

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία θα βασιστεί η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας, που όπως έχει δηλώσει ο νέος της εκπρόσωπος, Χαράλαμπος Λυκούδης, έχει «ως αποκλειστικό σκοπό την εύρεση της ουσιαστικής αλήθειας».

 

Το πρώτο στοιχείο είναι ότι ο ακαριαίος θάνατος του Παντελίδη επήλθε από λαμαρίνα των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων που έπληξε πάνω τη δεξιά πόρτα του συνοδηγού. Ο δεξιός πλευρικός αερόσακος άνοιξε και φέρει αίμα από τον τραγουδιστή, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο προανακριτικό υλικό.

Πηγές από την Τροχαία που έχουν γνώση της υπόθεσης αναφέρουν, ότι ο Παντελίδης, επειδή δε φορούσε ζώνη ασφαλείας, μπορεί να βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού λόγω της ανατροπής του τζιπ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καθόταν στη θέση του συνοδηγού πριν από το μοιραίο δυστύχημα. 

Το δεύτερο στοιχείο που αποκαλύπτεται, είναι ότι βρέθηκε DNA της Φρόσως Κυριάκου στην κολώνα του οδηγού (σημείο του αμαξώματος ανάμεσα στα εμπρός και πίσω παράθυρα). Εκτός από το σενάριο να ήταν εκείνη οδηγός, στο οποίο δεν δίνουν πολλές πιθανότητες οι αξιωματικοί της Τροχαίας, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η κοπέλα να άφησε στο σημείο αυτό DNA κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού της, που έγινε από την πόρτα του οδηγού. 

Τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA που βρίσκονται στα χέρια των αξιωματικών της Τροχαίας έδειξαν ότι στη θέση του οδηγού υπήρχε γενετικό υλικό μόνο του Παντελίδη και όχι των δύο συνεπιβατών. Η πλευρά της οικογένειας, ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το ποιος καθόταν πού στο τζιπ. Και αυτό διότι υποστηρίζεται ότι, επειδή ο Παντελίδης οδηγούσε για ημέρες το όχημα, είναι φυσιολογικό να είχε αφήσει γενετικό υλικό σε διάφορα σημεία στη θέση του οδηγού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ