Κέλλυ Κελεκίδου - Νίκος Κουρκούλης: Με αυτή την αγκαλιά ξεκίνησαν όλα - Η φωτογραφία ντοκουμέντο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:27
29/7/2020

Κέλλυ Κελεκίδου - Νίκος Κουρκούλης: Με αυτή την αγκαλιά ξεκίνησαν όλα - Η φωτογραφία ντοκουμέντο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Επέτειο γάμου είχαν πρόσφατα οι δύο έλληνες τραγουδιστές και εκείνη γύρισε τον χρόνο πίσω στην πρώτη τους γνωριμία.

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι παντρεμένοι από το 2009 και παρόλο που οι "κακές γλώσσες" τους χωρίζουν συχνά πυκνά, εκείνοι παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι.

Πρόσφαστα μάλιστα, γιόρτασαν και την 11η επέτειο γάμου τους και με την αφορμή, η Κέλλυ μοιράστηκε μια ιστορική -για τους δυο τους- φωτογραφία: μια τρυφερή (αν και στημμένη) αγκαλιά από το βράδυ το οποίο γνωρίστηκαν πριν από 16 χρόνια. Τότε που ξεκίνησαν όλα, όπως διαβάζουμε στη λεζάντα.

"Απ’αυτήν την συνάντηση ξεκίνησαν όλα !!!! Η πρώτη μας φωτογραφία .....η πρώτη μας γνωριμία ...η πρώτη μας αγκαλιά πριν από 16 χρόνια !!! 14-07-2009👰🏽🧑🏻‍⚖️Χρονια μας πολλά!#myoneandonly❤️ #weddinganniversary #marriage", γράφει στη λεζάντα η Κέλλυ και ιδού:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Kelekidou (@kelekidou_kelly) on Jul 14, 2020 at 5:50am PDT

 

Η ευτυχία του ζεύγους που, για την ιστορία από το 2014 μέχρι το 2018 ζούσε στο Ντάργουιν της Αυστραλίας για επαγγελματικούς λόγους, συμπλήρωσε η γέννηση του γιου τους, Ραφαήλ, το 2009 και της κόρης τους, Ελπινίκης, πέντε χρόνια αργότερα (2015).

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ