Κελεκίδου: Είμαι πιο αδύνατη από ποτέ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:14
2/8/2012

Κελεκίδου: "Είμαι πιο αδύνατη από ποτέ"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Κέλλυ Κελεκίδου πιο αδύνατη από ποτέ μίλησε για τα κιλά που έχασε στο περιοδικό “OK” αλλά και για τη στάση του συζύγου της, Νίκου Κουρκούλη.

«Έχασα αρκετά κιλά. Σίγουρα πάνω από τριανταπέντε. Είμαι πιο αδύνατη από ποτέ .Είμαι πενήντα ένα κιλά», λέει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, ενώ θυμάται πως «σε μια από τις πρώτες μου συνεργασίες που ήμουν εξήντα πέντε κιλά, ήρθε ο μαέστρος του μαγαζιού που θα εμφανιζόμουν και με ρώτησε: «Είσαι έγκυος»; Και του απάντησα «Ναι, είμαι τριών μηνών», είπε η τραγουδίστρια που και έγκυος που ήταν μια χαρά τέλεια ήταν τα κιλά της.  Ακόμα, δήλωσε πως«ο Νίκος δεν μου είπε ποτέ τίποτα». Εμ τι να σου πει χρυσή μου, μια χαρά κορμί ήσουν και έγκυος!

Πολλά ακούστηκαν για τη βάφτιση που έκαναν στον γιο τους, αφού όπως ακούστηκε ήταν... υπερπαραγωγή. “Υπερπαραγωγή δεν ήταν σε καμία περίπτωση, γιατί ξοδέψαμε ελάχιστα. Επιλέξαμε τη Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε γνωστούς που μπορούσαν το ίδιο πράγμα να το κοστολογήσουν διαφορετικά», είπε η αοιδός!

Όμως μίλησε και για τις εκπλήξεις που της έχει κάνει ο σύζυγος της λέγοντας πως «ο Νίκος μου έχει κάνει υπέροχες εκπλήξεις! Μια πραγματική έκπληξη ήταν η πρόταση γάμου που μου έκανε όταν είχαμε πάει στο Μπαλί. Κατέβηκα στη ρεσεψιόν και μου λέει η υπάλληλος “είναι έτοιμη η τούρτα σας”. Ανέβηκα στο δωμάτιο και ρώτησα τον Νίκο  εάν παρήγγειλε καμία τούρτα.  “Εγώ; όχι μου λέει”. Παίρνω τηλέφωνο στη ρεσεψιόν και τους λέω “Λάθος κάνατε. Δεν ήταν για εμάς η τούρτα”. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η πρόταση γάμου, χωρίς την τούρτα»., λέει η τραγουδίστρια στο OK! Αχ έτσι γίνεσαι κορμάρα, χωρίς την τούρτα αλλά με την πρόταση!

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ