Κέιτι Χολμς: Παρηγοριά στην αγκαλιά του πρώην | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:29
23/7/2012

Κέιτι Χολμς: Παρηγοριά στην αγκαλιά του πρώην

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο Κρις Κλάιν και η Κέιτι Χολμς ήταν αρραβωνιασμένοι πριν εκείνη γνωρίσει τον Κρουζ. Τώρα φαίνεται ότι οι δρόμοι τους ξανασυναντήθηκαν.
Ο Κρις Κλάιν και η Κέιτι Χολμς ήταν αρραβωνιασμένοι πριν εκείνη γνωρίσει τον Κρουζ. Τώρα φαίνεται ότι οι δρόμοι τους ξανασυναντήθηκαν.

Όχι θα κάτσει να σκάσει η 33χρονη ηθοποιός που δείχνει να γύρισε για τα καλά σελίδα στην προσωπική της ζωή.


Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) σόκαρε τον κόσμο όταν πριν από έναν μήνα περίπου ζήτησε αιφνιδιαστικά διαζύγιο από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) τη στιγμή –που επίσημα έστω- δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να το προμηνύει.

Τώρα, και ενώ τα μεταξύ τους οικονομικά θέματα καθώς και τα θέματα κηδεμονίας της μοναχοκόρης τους έχουν λυθεί, πληροφορίες θέλουν την Κέιτι να έχει βρει τον ώμο που είχε ανάγκη για συμπαράσταση στον ηθοποιό Κρις Κλάιν (Chris Klein).

Η Χολμς και ο συνομήλικός της συνάδελφος δεν είναι απλοί γνωστοί καθώς ήταν αρραβωνιασμένοι πριν εκείνη γνωρίσει τον 50χρονο σταρ.

Όμως, με τις τελευταίες εξελίξεις στη ζωή της, φαίνεται ότι η Κέιτι βρήκε στον Κρις μια ανέλπιστη πηγή συμπαράστασης. Ε… και το ένα πράγμα φέρνει το άλλο…

"Ο Κρις λειτούργησε ως το απόλυτο στήριγμα για την Κέιτι", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Heat" τονίζοντας ότι οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο πρώην αγαπημένους παρέμειναν άριστες όλα αυτά τα χρόνια παρά τον χωρισμό τους.

Τον Κρις η Κέιτι; Τη Γιολάντα ο Τομ. Δεν είναι και άσχημα...
Τον Κρις η Κέιτι; Τη Γιολάντα ο Τομ. Δεν είναι και άσχημα...

"Η Κέιτι και ο Κρις είχαν να βρεθούν πολλά χρόνια αφού δίπλα στον Κρουζ εκείνη δεν είχε προσωπική ζωή. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν", συμπληρώνουν οι πηγές τη στιγμή που αντίστοιχες πληροφορίες θέλουν και τον Τομ να έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει τη ζωή του.

Οι κακές γλώσσες θέλουν την επόμενη κυρία Κρουζ στο πρόσωπο της εντυπωσιακής Γιολάντα Πεκοράρο (Yolanda Pecoraro). Εκτός από κούκλα, η 27χρονη κοπέλα είναι πιστή Σαϊεντολόγος, γεγονός που μάλλον αυτό τον καιρό ζυγίζει περισσότερο στο μυαλό του σταρ –και των γύρω από αυτόν. Θα δείξει…

Ζ. Κ.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ