Κέιτ Χάντσον: Βλέπω νεκρούς ανθρώπους γύρω μου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
8:55
19/9/2014

Κέιτ Χάντσον: "Βλέπω νεκρούς ανθρώπους γύρω μου"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπερφυσικές ικανότητες φαίνεται ότι έχει η διάσημη  ηθοποιός η οποία αποκαλύπτει ότι μπορεί να βλέπει ανθρώπους μετά τον θάνατό τους.

Με δήλωση παρμένη από την "Έκτη αίσθηση" η Κέιτι Χάντσον (Kate Hudson) αποκαλύπτει μια πολύ παράξενη μεταφυσική της ικανότητα, την οποία μάλιστα έχει και η διάσημη μητέρα της, Γκόλντι Χον (Goldie Hawn).

"Η μαμά μου κι εγώ μπορούμε να δούμε νεκρούς ανθρώπους", αποκάλυψε η 35χρονη ηθοποιός στον Άλαν Καρ (Alan Carr) μιλώντας στο σόου του "Chatty Man", διευκρίνισε όμως ότι δεν τους βλέπουν κανονικά αλλά "νιώθουν τα πνεύματά τους περισσότερο".

"Μια πέμπτη ενέργεια", τονίζει η Κέιτ, υπογραμμίζοντας πόσο πιστεύει στην ενέργεια και τη δύναμη του εγκεφάλου γενικότερα. "Πρόσφατα είδα το φάντασμα μιας γυναίκας χωρίς πρόσωπο. Αυτό ήταν πραγματικά τρομακτικό", συμπλήρωσε η Χάντσον κάνοντας το κοινό να ανατριχιάσει.

Και, όπως προκύπτει, η υπερφυσική αυτή πλευρά της Κέιτ δεν σταματά εκεί καθώς φροντίζει να τους δίνει και "οδηγίες πορείας".

Γκόλντι Χον & Κέιτ Χάντσον: Μαμά και κόρη έχουν την ικανότητα να βλέπουν ανθρώπους που έχουν πεθάνει και στη συνέχεια να τους εξηγούν ότι "πρέπει να πάνε εκεί που ανήκουν".
Γκόλντι Χον & Κέιτ Χάντσον: Μαμά και κόρη έχουν την ικανότητα να βλέπουν ανθρώπους που έχουν πεθάνει και στη συνέχεια να τους εξηγούν ότι  πρέπει να πάνε εκεί που ανήκουν .
"Όταν βλέπεις μια τέτοια 'ενέργεια', υποτίθεται ότι πρέπει να την ενημερώσεις για το έτος στο οποίο βρίσκεται και να της πεις ότι δεν ανήκει εδώ", εξηγεί η διάσημη ξανθιά –μανούλα δύο αγοριών η ίδια- η οποία φαίνεται ότι έχει αναπτύξει μια ειδική τεχνική με την οποία βοηθά τα πνεύματα να πάνε εκεί που πρέπει.

Μπρρρρ!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ