Κατσαβού: Η δήλωση της για τη διαφορά ηλικίας με Βουτσά που θα συζητηθεί! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:10
11/4/2016

Κατσαβού: Η δήλωση της για τη διαφορά ηλικίας με Βουτσά που θα συζητηθεί!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγο καιρό μετά τον πολιτικό γάμο με τον Κώστα Βουτσά και πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους, η Αλίκη Κατσαβού δίνει την πρώτη της συνέντευξη. Και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, αφού με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τις τρεις κόρες του ηθοποιού, αλλά και στην τεράστια διαφορά ηλικίας που τη χωρίζει με το Βουτσά.

Μάλιστα, η δήλωση της για τη σχέση της με τον σπουδαίο ηθοποιό, θα συζητηθεί.


Η Κατσαβού μίλησε στο περιοδικό People και για τη βάφτιση του γιου τους – θα πάρει το όνομα Φοίβος – αποκαλύπτοντας ότι σε αντίθεση με το γάμο, θα είναι σε κλειστό κύκλο.


“Όχι. Θέλουμε να σας τη σκάσουμε, να γίνει κρυφά. Πρόκειται για έναν άλλον άνθρωπο, για ένα παιδί, που δεν είναι καλό να προβάλλεται. Επίσης, θα ζητήσουμε από τα περιοδικά να μη δημοσιεύουν το πρόσωπό του σε τυχόν δημόσιες εμφανίσεις μας. Από τα 18 του και μετά ας κάνει ο ίδιος ό,τι θέλει” δήλωσε χαρακτηριστικά.

 


 

Για τη γνωριμία με τις κόρες του Βουτσά:


“Δεν μου έδειξαν επιφυλακτικότητα, αλλά εκ των υστέρων μου αποκάλυψαν πως ήταν καχύποπτες για το νέο πρόσωπο στη ζωή του μπαμπά τους. Περνούσα τα τεστ χωρίς να το καταλαβαίνω. Έκανα, όμως, ένα λάθος. Επειδή ήταν έγκυος η μικρή κόρη του Κώστα, η Νικολέτα, και θα έφερνε το πρώτο εγγόνι στην οικογένεια, που το θεωρούσα πολύ σημαντικό (σ.σ. γέννησε στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου), δεν της είπα τίποτα για τη δική μου εγκυμοσύνη, για να μη στρέψω την προσοχή πάνω μου. Μάλιστα, πρώτα έμαθε πως παντρευόμαστε και μετά το λόγο. Ήταν η τελευταία που το έμαθε, και μάλιστα αφού γέννησε. Στενοχωρήθηκε πολύ και είναι κάτι που έχω μετανιώσει. Η πρόθεσή μου ήταν καλή” δήλωσε.


 

Για τα σχόλια αναφορικά με την ηλικία του Βουτσά και ότι θα γίνει “μπαμπάς και παππούς”, είπε:


“Φαντάζει λίγο ανορθόδοξο, αν κανείς κοιτάξει τις ληξιαρχικές πράξεις γέννησης. Είναι λίγο παράξενο τα σαράντα χρόνια διαφορά. Όμως πρέπει να εξετάσουμε τις εξαιρέσεις στους κανόνες. Εγώ δεν θα σύστηνα ποτέ σε μια νέα γυναίκα σαν εμένα να ψάξει να βρει έναν άντρα στην ηλικία του Κώστα. Αν βρει άλλον έναν Βουτσά, όμως, να μην τον αφήσει. Σε φυσική κατάσταση είναι 60άρης, μια ειδική περίπτωση. Εγώ, από την άλλη, είμαι πιο ώριμη και ψημένη. Έχουμε βρει ο ένας το ιδανικό στο πρόσωπο του άλλου. Θα ήταν αδικία αν δεν το ζούσαμε, γιατί θα φοβόμασταν τα σχόλια του κόσμου. Ζούμε μια φορά και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Ευτυχώς δεν κώλωσα με τη διαφορά ηλικίας, γιατί δεν νομίζω ότι θα βρω ποτέ έναν «Βουτσά». Είναι αδικία που έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας”.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ