Κάτια Δανδουλάκη: «Οι συνομήλικοι άντρες είναι πια μεγάλοι για μένα» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:59
1/12/2016

Κάτια Δανδουλάκη: «Οι συνομήλικοι άντρες είναι πια μεγάλοι για μένα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στο «Γλυκό πουλί της νιότης» και σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στην ζωή της.

Μιλώντας στο περιοδικό You δεν κρύβει πως «μου λείπει πολύ ένας άντρας από τη ζωή μου, αλλά δεν είμαι εύκολη για να ζήσει κανείς μαζί μου!».

Μετά τον χαμό του άντρα της, Μάριου Πλωρίτη, το 2006 αναφέρει πως στην προσωπική της ζωή επικρατούσε:

«Από την μια το χάος και από την άλλη οι μικρότεροι… Προς τα εκεί δείχνει πια η πυξίδα, γιατί και οι συνομήλικοι άντρες είναι μεγάλοι πια για μένα. Είμαι τόσο ανοικτή στη ζωή, που οτιδήποτε έρθει καλώς να έρθει, αλλά ένα είναι το θέμα μου: μου αρέσει να θαυμάζω τον άλλον γι’ αυτό που είναι. Για την ψυχή του, το μυαλό του, τα συναισθήματά του, για τον τρόπο που στέκεται στη ζωή. Κι αυτό μπορεί να το προκαλέσει κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως από την ηλικία».

Τη φοβίζει η μοναξιά; Η απάντηση είναι όχι: 

«Είμαι μοναχικός άνθρωπος. Όταν είμαι μόνη μου δεν πλήττω ποτέ, αντιθέτως, σιχαίνομαι τα πάρτι από μικρή. Τι να το κάνω να ‘μαι όρθια με ένα ποτήρι, από τη στιγμή που δεν πίνω κιόλας, ενώ όταν κάτσω με μια παρέα το βράδυ περνάω θαύμα; Δεν είμαι αντικοινωνική, είμαι κοινωνική, αλλά καθόλου κοσμική».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ