Κατερίνα Στανίση: Καταγγέλει απόπειρα βιασμού από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:22
11/2/2021

Κατερίνα Στανίση: Καταγγέλει απόπειρα βιασμού από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όσα δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια 

Η Κατερίνα Στανίση κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου στη Γερμανία, αναφερόμενη σε όσα πέρασε εκεί κατά τη διάρκεια των εφηβικών της χρόνων.

Δες και αυτό: Άντζυ Σαμίου: "Κι εγώ υπέστην σεξουαλική παρενόχληση στα πέντε μου χρόνια"

 

«Τα περισσότερα τα έχω περάσει ως έφηβη στη Γερμανία, στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα, παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα», δήλωσε στον Alpha. «Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνον έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα.  Άλλο το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει την πόρτα...», πρόσθεσε η ίδια.   

Αυτό το είδες; Δημήτρης Μοθωναίος: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για την κακοποίηση που υπέστη στα 6 του χρόνια - "Το κατάλαβα όταν ήμουν 26"

 

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε έναν μαέστρο, από το οποίο δέχθηκε πόλεμο επειδή, όπως λέει, δεν ήταν συνεργάσιμη. «Από τη στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος. Μου έλεγε 'δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει'. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μη σε αφήνει», δήλωσε. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ