Κατερίνα Λέχου: Πώς πήρε την απόφαση να μιλήσει για την προσωπική της εμπειρία περί κακοποίησης | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:04
19/5/2021

Κατερίνα Λέχου: Πώς πήρε την απόφαση να μιλήσει για την προσωπική της εμπειρία περί κακοποίησης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια πολύ προσωπική εξομολόγηση για τη δημοφιλή ηθοποιό.

Ήταν στα τέλη του Ιανουαρίου όταν η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική, λεκτική και ψυχολογική κακοποιήση και από εκεί και πέρα ακολούθησε ντόμινο παρόμοιων καταγγελιών.

Μία από τις γυναίκες που μίλησαν δημόσια για τη δική τους εμπειρία με τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη, γνωστό, όπως φάνηκε, για το "ιδιαίτερο του χαρακτήρα του", ήταν και η Κατερίνα Λέχου, η οποία, μάλιστα είχε και προσωπική σχέση μαζί του.

Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, η 53χρονος ηθοποιός μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη, την περίοδο 2003-2004, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στο θέατρο.

Χθες το βράδυ, η Κατερίνα Λέχου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτησή του σχετικά με το πώς πήρε την απόφαση να μιλήσει εκείνο τον καιρό, ποιον συμβουλεύτηκε σχετικά.

«Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ κι έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα πρώτα με τον σύζυγό μου. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου. Οι παλιοί είναι της άποψης τι θέλεις να τα πεις, έτσι κάτω από το χαλ», εξήγησε η ηθοποιός ενώ σε ερώτηση για το αν έχει συζητηθεί το θέμα με τον άμεσα ενδιαφερόμενο, απάντησε ως εξής:

«Τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο».

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα:

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ