Καταξιωμένος τραγουδιστής αποκαλεί «ξωτικό» την Πάολα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:06
15/1/2013

Καταξιωμένος τραγουδιστής αποκαλεί «ξωτικό» την Πάολα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τελειωμό δεν έχουν τα χτυπήματα για την Πάολα, που όσο μεγαλώνει η επαγγελματική της επιτυχία, τόσο αυξάνονται και τα πικρόχολα σχόλια για εκείνη.

 

Μετά τα περίφημα ανέκδοτα που κυκλοφορήσαν για την αοιδό και τα αξιολάτρευτα σκυλάκια, ήρθε η σειρά να δεχτεί «χτύπημα» από συνάδελφο της που ούτε λίγο ούτε πολύ την αποκάλεσε... «ξωτικό». Ο λόγος για τον Λάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την Πάολα, το έριξε το φαρμάκι του.

Αν και (μεταξύ μας) η περιγραφή που έκανε, ένα γέλιο το βγάζει. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε μία κυρία όσο κι αν δεν μας αρέσει ή δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία και το γούστο μας όταν αναφερόμαστε δημοσίως, θα πρέπει να προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις. Μα «ξωτικό»; «Ξωτικό»;

 «Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κεφάλι, που είναι ο αστράγαλος, που είναι τα πόδια, που είναι τα χέρια, τα μαλλιά… Κάτι φουστάνια βλέπω σε μια αφίσα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι ξωτικό είναι αυτό! Εύχομαι να συνοδεύεται από καλή φωνή αλλιώς θα είναι μόδα όπως οι μόδες που περνούν!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Παπαδόπουλος ρωτήθηκε και για τον Παντελή Παντελίδη, αλλά (μάντεψε) δεν τον ξέρει.

 «Δεν τον ξέρω. Έχω ακούσει το όνομα του, αλλά δεν τον έχω ακούσει! Aν στην Ελλάδα, το τραγούδι έχει μέσα νταλκά και σκυλέ, και έχεις τα προσόντα του βαρβατίλα Έλληνα τραγουδιστή, μπορείς να βγεις από τη μια μέρα στην άλλη».

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ακούσει ούτε Πάολα ούτε Παντελίδη να τραγουδάνε, αλλά «όλα αυτά είναι μόδες. Δεν έχουν διάρκεια συνήθως».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ