Καρύδη: Τι λέει για την εξωσωματική & την πιθανότητα υιοθεσίας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:39
19/2/2016

Καρύδη: Τι λέει για την εξωσωματική & την πιθανότητα υιοθεσίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Hello έδωσε η Σμαράγδα Καρύδη. 

Η Καρύδη μίλησε για το ενδεχόμενο υιοθεσίας αλλά και την πιθανότητα εξωσωματικής τονίζοντας:

«Κατά τη γνώμη, ο κάθε άνθρωπος ολοκληρώνεται μέσα απ' ότι τον κάνει ευτυχισμένο. Για τη μητρότητα, δεν είμαι κατάλληλη να απαντήση, γιατί δεν μου γεννήθηκε ποτέ έντονα η επιθυμία να γίνω μητέρα», τονίζει η Καρύδη και συμπληρώνει:

 

«Ναι, έχει περάσει από το μυαλό μου η σκέψη της υιοθεσίας, ίσως γιατί το έχω ζήσει και στο περιβάλλον μου. Η κόρη της φίλης μου της Βίκυς είναι ένα αξιολάτρευτο, χαρούμενο κοριτσάκι κι όλοι στην παρέα την αγαπάμε πολύ. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να προσφέρεις μια καινούργια ζωή σ’ ένα παιδί χωρίς βιολογικούς γονείς.

Είναι μια πολύ σημαντική πράξη, κι αν θέλεις να γίνεις μητέρα και δεν μπορείς, νομίζω ότι είναι το καλύτερο.

Στην Ελλάδα η υιοθεσία δεν είναι μέρος της κουλτούρας μας, γιατί όπως είχαμε την αντίληψη ν’ αποκτήσουμε δικό μας σπίτι και εγκλωβιστήκαμε να χρωστάμε παντού και να πληρώνουμε εκατομμύρια φόρους, έτσι μεγαλώσαμε και με την αντίληψη να κάνουμε το δικό μας παιδί και ν’ αφήσουμε απογόνους.

Δε νομίζω ότι μια γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα και δεν μπορεί, χρειάζεται να μπαίνει σε διαδικασίες εξωσωματικής και να επιβαρύνει τόσο τον οργανισμό της, όταν υπάρχουν χιλιάδες παιδιά.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ