Καρύδη: Παραδέχεται για πρώτη φορά ότι είναι παράφορα ερωτευμένη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:23
5/1/2015

Καρύδη: Παραδέχεται για πρώτη φορά ότι είναι παράφορα ερωτευμένη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για την προσωπική ζωή της Σμαράγδας Καρύδη πολλά έχουν ακουστεί κι ακόμη περισσότερα έχουν ακουστεί και γραφτεί και για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός είναι "σφίγγα" στα προσωπικά της και κόντρα σε όσα γράφονται και ακούγονται, εκείνη κρατά την προσωπική της ζωή με νύχια και με δόντια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνω και να διαλαλώ τον έρωτά μου! Τι; Επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να τα βγάλω όλα στη φόρα; Όχι δεν θα το κάνω! Δε θέλω να είναι όλα διάφανα, θέλω να κρατήσω κάτι για μένα! Δικαίωμά μου δεν είναι; Δεν μου αρέσει να κρεμάω τη ζωή μου στα περίπτερα. Για τη δουλειά μου ναι, να κάνω και φωτογραφήσεις και εξώφυλλα και συνεντεύξεις και ότι θέλετε. Αλλά άλλο προωθώ τη δουλειά, κι άλλο ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή. Δεν το έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω» ξεκαθάρισε στην εφημερίδα Real news.

 

 

Ωστόσο, στην ερώτηση αν βιώνει τον παράφορο έρωτα, η Σμαράγδα δε δίστασε να παραδεχτεί για πρώτη φορά, ότι ναι είναι... παράφορα ερωτευμένη! Χωρίς, εννοείται να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες ή να αποκαλύψει το όνομα του τυχερού.

 

«Τον ζω και τον χαίρομαι. Αλλά μέχρι εκεί. Το υπόλοιπο αφορά εκείνον κι εμένα», ενώ συμπλήρωσε ότι περνά την καλύτερη της περίοδο.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ