Καρύδη: Μιλά για τη σχέση της με τον Αθερίδη & τα σχέδια γάμου! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:18
18/1/2016

Καρύδη: Μιλά για τη σχέση της με τον Αθερίδη & τα σχέδια γάμου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί η Σμαράγδα Καρύδη να νιώθει άβολα να μιλάει για την προσωπική της ζωή, όμως, μετά τη δημόσια παραδοχή του Θοδωρή Αθερίδη για τη σχέση τους, οι περισσότεροι ασχολούνται με αυτήν. 

Βέβαια, η ηθοποιός εξακολουθεί να νιώθει άβολα να μιλά για προσωπικά θέματα και μέσα από την εφημερίδα Real life, εξηγεί για ακόμα μία φορά ότι «δεν της αρέσει να κρεμάει τη ζωή της στα περίπτερα.

 

Η Καρύδη εξήγησε ότι ένιωσε άβολα, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση τους από τον Αθερίδη.

 

«Ποτέ δεν μίλησα για τη σχέση μας και δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτή ούτε και τώρα που ο Θοδωρής αναφέρθηκε σε αυτή. Δεν παρακολουθώ τι έχει γραφτεί και ειπωθεί μαθαίνοντας από φίλους κάποια, αλλά ΟΚ, γίνονται τόσο σημαντικά και άγρια πράγματα γύρω μας, πνίγονται άνθρωποι στο Αιγαίο, υπάρχει τόσο μεγάλη ανεργία πλέον. Αυτά είναι σημαντικά θέματα, όχι η προσωπική μου ζωή. Δεν μου αρέσει να ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου και να μιλάω για την σχέση με τον Θοδωρή. Είναι πολύ σημαντικός για εμένα, περνάμε τέλεια, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Μου προκαλεί αμηχανία».

 

 

Όσο για το αν κάνουν σχέδια γάμου, δεδομένου ότι ο ηθοποιός δεν έχει πάρει διαζύγιο, η Καρύδη εξηγεί: «Δεν συζητήσαμε ποτέ για κάτι τέτοιο. Δεν κάνουμε σχέδια για γάμους και παιδιά και ούτε πρόκειται. Πάμε σε άλλες ερωτήσεις τώρα».


Πηγή:Real Life

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ