Καρύδη - Αθερίδης: Η σχέση τους δεν καταλαβαίνει από κλισέ! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:48
19/3/2015

Καρύδη - Αθερίδης: Η σχέση τους δεν καταλαβαίνει από κλισέ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρόσφατα ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέντευξη του παραδέχτηκε ότι ο έρωτας του με την Σμαράγδα Καρύδη κρατάει χρόνια! Αλλά και η ηθοποιός σε άλλη συνέντευξή της φέρεται να είχε δηλώσει... παράφορα ερωετυμένη!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ωστόσο, έρχεται τώρα η Καρύδη και σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ, αρνείται ότι οι δυο τους έχουν χρησιμοποιήσει φράσεις κλισέ για περιγράψουν τη σχέση τους. Και γι ακόμα μία φορά η ίδια αποφεύγει να εξηγήσει τη φύση της σχέσης της με τον Αθερίδη, που μετρά πολλά χρόνια.

 

Δεν έχεις κρύψει ότι είσαι ερωτευμένη, χρησιμοποιώντας μάλιστα τη λέξη «παράφορα».
Ποτέ δεν έχω πει αυτή την ατάκα, είναι κάτι που γράφτηκε από άλλους. Καταρχήν δεν χρησιμοποιώ τη λέξη «παράφορα» και όσοι φίλοι το διάβασαν τους φάνηκε πάρα πολύ αστείο, γιατί ξέρουν ότι ποτέ δεν θα έλεγα μια τέτοια κουβέντα.

 

Πώς αντέδρασες όταν το είδες;
Δεν είναι κάτι φοβερό. δεν με προσέβαλε ώστε να κάνω κάτι. Απλώς το χαρακτηρισμό «παράφορα» δεν τον χρησιμοποιώ. Οι δημοσιογράφοι πάντα στις συνεντεύξεις τους έχουν την τάση να εκφράζονται με τον δικό τους τρόπο, χρησιμοποιώντας λέξεις οικείες σε εκείνους, οι οποίες όμως μπορεί να είναι ξένες στον άλλο. Γι' αυτό μου φάνηκε αστεία ατάκα. Επίσης δεν κάνω βαρύδγουπες δηλώσεις. Συνήθως με ρωτούν μανιωδώς αν είμαι ερωτευμένη και λέω «Ναι! Εντάξει... Πάμε παρακάτω».

 

Μου έκανε εντύπωση ότι ο Θοδωρής Αθερίδης είπε «κρατάει χρόνια ο έρωτας με τη Σμαράγδα».
Ούτε αυτή είναι μια φράση που χρησιμοποιεί ο Θοδωρής. Συνήθως η ερώτηση είναι «Κρατάει χρόνια ο έρωτας με τη Σμαράγδα;» και ο συνεντευξιαζόμενος απαντά «Ναι, θα μπορούσες να το πεις κι έτσι» ή οτιδήποτε άλλο. Ο Θοδωρής γράφει πολύ ωραία έργα, πολύ ωραία κείμενα και σενάρια, που μόνο κλισέ δεν είναι. Δεν χρησιμοποιεί καθόλου τα κλισέ, όπως ήταν αυτή η δήλωση.

 

Είναι γνωστό, παρ' όλα αυτά, ότι είστε ζευγάρι με τον Θοδωρή Αθερίδη.
Δεν είναι τίποτα γνωστό. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω για τέτοια πράγματα καταρχήν.

Πηγή:ΕΓΩ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ