Κάρτσωνα: Η μητέρα της δεν ήθελε το σύζυγο της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:01
29/1/2015

Κάρτσωνα: Η μητέρα της δεν ήθελε το σύζυγο της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Νίκη Κάρτσωνα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα της με την οποία στο παρελθόν μοιραζόταν τα πάντα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

 Μάνα και κόρη έδωσαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, όπου μεταξύ άλλων η Κάρτσωνα αποκαλύπτει ότι η μητέρα της διαφώνησε όταν τα ξαναβρήκε με το Νίκο Χατζή, τον οποίο στη συνέχεια παντρεύτηκε.

 

"Όταν τα ξαναβρήκα με τον Νίκο και το έμαθε η μητέρα μου, χωρίς να της το έχω πει, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: " Αρνούμαι να το πιστέψω. Δεν θέλω να διανοηθώ ότι δεν θα χωρίσεις". Κι αυτό δεν είχε να κάνει με τον χαρακτήρα του Νίκου, γιατί δεν τον γνώριζε, αλλά με το πόσο είχα ταλαιπωρηθεί όταν είχαμε χωρίσει. Από τη στιγμή όμως που τον γνώρισε, τον έχει σαν παιδί της» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

Η, δε, μητέρα της εξήγησε γιατί δεν ήθελε τον γαμπρό της. «Εγώ αυτό που της είχα πει όταν είχε χωρίσει από τον Νίκο (σ.σ.Χατζή) και στενοχωριόταν, ήταν: "Αν είναι να προχωρήσει αυτό το πράγμα, θα φανεί". Και να που ο χρόνος έδειξε ότι έπρεπε να είναι μαζί. Απλώς εκείνη, επειδή ήθελε να είναι σίγουρη για τα αισθήματα της, μου το έκρυψε όταν τα ξαναβρήκαν. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να τη βλέπω χαρούμενη και όταν πια γνώρισα τον Νίκο και είδα τι παιδί είναι, δεν είχα καμία αντίρρηση. Δεν είμαι από τις μητέρες που θέλουν τα παιδιά τους κολλημένα πάνω τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ