Καρβέλας - Πάνια: βαρύ πρόστιμο για το περιστατικό με τους αστυνομικούς | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:10
23/7/2015

Καρβέλας - Πάνια: βαρύ πρόστιμο για το περιστατικό με τους αστυνομικούς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όλοι θυμόμαστε το περιστατικό του κυνηγητού του Νίκου Καρβέλας και της Αννίτας Πάνια με αστυνομικούς στη Βάρη Αττικής το 2008. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso, η υπόθεση του 2008, εκδικάστηκε τελικά με το πρόστιμο να πέφτει βαρύ στο διάσημο ζευγάρι αφού καλούνται να καταβάλουν 75.000

Να θυμήσουμε πως το βράδυ εκείνο, το ζευγάρι δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη,  κόκκινα φανάρια, λογομαχία με τους αστυνομικούς και η προσαγωγή των Καρβέλα- Πάνια στο αυτόφωρο με χειροπέδες.

Τόσο οι αστυνομικοί, όσο και ο συνθέτης με την παρουσιάστρια είχαν κινηθεί νομικά, καταθέτοντας αγωγές. Οι αστυνομικοί υποστήριζαν πως το διάσημο ζευγάρι τους εξύβρισε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια δήλωσαν πως οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους τρομοκρατήσουν.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, "δικαιούνται καθένας των τριών πρώτων εναγόντων (αστυνομικών) το ποσό των 20.000 ευρώ και ο τέταρτος το ποσό των 10.000. Επιπλέον, το ζευγάρι καλείται να πληρώσει και τη δικαστική δαπάνη που αγγίζει τα 5.000 ευρώ περίπου.

Να θυμήσουμε πως και πρωτόδικα το ζευγάρι είχε καταδικαστεί και πάλι. Ο Καρβέλας είχε κριθεί ένοχος σε τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες που αντιμετώπιζε (εξύβριση, απείθεια και παραβίαση ΚΟΚ) και καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ η Πάνια είχε κριθεί ένοχη σε δύο από τις τρεις κατηγορίες και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή. «Καταδικαστήκαμε γιατί δεν συνεργαζόμαστε με μπάτσους, μπασκίνες και επικίνδυνους τραμπούκους» είχε πει η Πάνια τότε για να συμπληρώσει:

 «Ταλαιπωρήθηκα γιατί αρνήθηκα να συνεργαστώ με ανθρώπους που κρατούσαν όπλα, και με τραβούσαν από το μπουφάν».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ