Καραμπέτη: Μιλά πρώτη φορά για το νεότερο σύντροφό της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:59
27/4/2015

Καραμπέτη: Μιλά πρώτη φορά για το νεότερο σύντροφό της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει, αυτές έχουν πάντα ενδιαφέρον. 

Έτσι, στην τελευταία της συνέντευξη στο Bηmagazino, η σπουδαία ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά για το σύντροφο της  Κρις Ραντάνοφ. Εξάλλου, η Καραμπέτη αποφεύγει να απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή και για του λόγου το αληθές, αν και η σχέση της με το νεαρό συνάδελφο της κρατά χρόνια, ελάχιστα ξέρουμε για αυτήν.

 

«Η ζωή μου χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν. Ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση», δηλώνει χαρακτηριστικά.

 

Όσο για το ρόλο που έπαιζε και παίζει ο έρωτας στη ζωή της, η ηθοποιός δηλώνει: « Μαζί με την τέχνη, ήταν ο άλλος πόλος, στον οποίο στήριξα την ύπαρξή μου. Και μέσα απ' αυτόν προσπάθησα να δουλέψω τον εαυτό μου και να κατανοήσω καλύτερα τα ανθρώπινα. Ακόμη κι από τότε που ξεκίνησα την ερωτική μου ζωή, ήθελα να κοιτάω τον άλλον στα μάτια και να συζητάω μαζί του τα πάντα. Ήμασταν πολύ νέοι, σε μια ηλικία που το αίμα έβραζε, που ψάχναμε τον εαυτό μας, τη σεξουαλικότητά μας, τον κόσμο γύρω μας. Πίστευα, όμως, ότι τα μυστικά και τα ψέματα στις σχέσεις πονάνε, ότι τα πράγματα είναι πιο ουσιαστικά και σωστά όταν στηρίζονται στην αλήθεια, γιατί τότε μόνο μπορείς να καταλάβεις και να αποδεχθείς τον άλλον».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ