Καραβάτου: Κατάθεση ψυχής για το μωρό που έχασε | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:13
5/5/2011

Καραβάτου: Κατάθεση ψυχής για το μωρό που έχασε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της, το κοριτσάκι που περιμένουν, αλλά και για πρώτη φορά αποκάλυψε ένα μυστικό που κρατούσε εκείνη και ο Κρατερός Κατσούλης

 

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της, το κοριτσάκι που περιμένουν, αλλά και για πρώτη φορά αποκάλυψε ένα μυστικό που κρατούσε εκείνη και ο Κρατερός Κατσούλης: πριν μείνει έγκυος είχε αποβάλει!

 

«Είχα ξαναμείνει έγκυος, αλλά δυστυχώς εκείνη η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε. Όταν σου συμβαίνει μία αποβολή, νιώθεις άδεια. Νομίζεις  ότι μπορεί και να μην τα καταφέρεις πάλι» είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια. Αλλά στις αρχές και αυτής της εγκυμοσύνης το ζευγάρι πέρασε δύσκολες στιγμές, αφού ως γνωστόν, η Κατερίνα προσβλήθηκε από τη γρίπη Η1Ν1.

 

Δεν είπε σε κανέναν από τους συνεργάτες της τι της συμβαίνει (ότι είναι έγκυος και άρρωστη) για να μην τη λυπούνται. Ο μόνος που ήταν στο πλευρό της και κοιμόταν μαζί της στο νοσοκομείο ήταν ο αγαπημένος της. Μάλιστα, όταν η Καραβάτου μιλούσε για εκείνον και πόσο της στάθηκε, την πήραν τα κλάματα.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ