Καπουτζίδης: Το ξέσπασμα του για τα ομοφοβικά σχόλια του Κρανιδιώτη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:40
7/12/2015

Καπουτζίδης: Το ξέσπασμα του για τα ομοφοβικά σχόλια του Κρανιδιώτη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα ομοφοβικά σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη, με αφορμή όσα είπε ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα στην πολιτική του κηδεία. Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημκρατίας κάθε φορά "ξαναχτυπά" με νέες δηλώσεις και ο θόρυβος δε λέει να κωπάσει.

Και δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες και φίλοι του Χατζησάββα, που ξεσπάνε εναντίον του Κρανιδιώτη. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος μέσα από τα social media ξέσπασε κατά του Κρανιδιώτη.

 

«Σύμβουλος πρώην πρωθυπουργού δηλώνει ότι το διαφορετικό δεν είναι κανονικό. Το ίδιο πίστευε και ο Χίτλερ. Δολοφόνησε 6 εκατομμύρια ανθρώπους γιατί δεν ήταν κανονικοί όπως πίστευε. Το ίδιο πιστεύουν και οι Τζιχαντιστές. Θεωρούν ότι οι ίδιοι είναι κανονικοί και όλοι οι άλλοι όχι. Η εμμονή στο να διαχωρίζεις τους ανθρώπους σε κανονικούς και μη, ένα κοινό παρονομαστή έχει: Το μίσος. Από κει πηγάζει, πάντα σε όλες τις περιπτώσεις. Μας ενημερώνει ότι δεν θα αλλάξει άποψη. Ας μην αλλάξει! Ένα καμένο δέντρο μπορεί να βγάλει φύλλα; Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που ήταν στην εξουσία. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που οδήγησαν μια πανέμορφη χώρα στην τελευταία θέση της Ευρώπης. Και αυτή τη στιγμή, οι άλλοι Ευρωπαίοι απολαμβάνουν το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο, ισότητα, δικαιώματα για όλους τους πολίτες, ενώ εμείς ζούμε στα αποκαΐδια του κυρίου Κρανιδιώτη και των ομοίων του! Που πίστευε ότι είχε το δικαίωμα να βρίσει με χυδαίο τρόπο έναν άνθρωπο που έχασε το σύντροφο του. Και τώρα αναρωτιέται γιατί τον βρίζουν. Όπως κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί χρεοκοπήσαμε! Γιατί αυτοί μας οδηγούσαν! Εκεί που ήξεραν – στο μίσος και στην καταστροφή. Μόνο που εκεί θα πάει μόνος του. Κάποιοι μπορούμε να γλιτώσουμε. Οι άνθρωποι δε χωρίζονται σε κανονικούς και μη! Χωρίζονται σε καλόψυχους και κακόψυχους! Διαλέξτε μεριά!», έγραψε στο Instagram ο Καπουτζίδης. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ