Κανάκης-Ρένεση: συγκατοικούν στην Θεσσαλονίκη; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:32
23/12/2013

Κανάκης-Ρένεση: συγκατοικούν στην Θεσσαλονίκη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O Αντώνης Κανάκης και η Κλέλια Ρένεση είναι ζευγάρι εδώ και έξι μήνες περίπου. Το θέμα είναι πως ο έρωτας τους δείχνει να προχωράει με γρήγορα βήματα αφού ακούγεται πως συγκατοικούν ήδη στην Θεσσαλονίκη!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο  Αντώνης και η Κλέλια, είναι ερωτευμένοι τους τελευταίους έξι μήνες και δεν μπορούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον. 

Το θέμα είναι πως τα παιδιά όπως φημολογείται είναι ερωτευμένα και όπως λένε οι φήμες πέρασαν και στην επόμενη φάση, αυτή της συγκατοίκησης! Οι φήμες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου θέλουν την γνωστή ηθοποιό να μένει στο σπίτι του Κανάκη στην Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την Real Life.  Έτσι είναι ο έρωτας θέλεις να είσαι συνέχεια με το έτερον σου ήμισυ και ούτε δουλειά που λέει ο λόγος δεν σε αφήνει να κάνεις.

Η Κλέλια σύμφωνα με τις πηγές μένει στην Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά στον καλό της και δεν δουλεύει για να είναι δίπλα στον αγαπημένο της.  Εμείς να ευχηθούμε να πάει καλά το πράγμα αν είναι όντως αλήθεια!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ