Καμπούρη: 5 μηνών έγκυος - Τα κιλά που έχει πάρει & το φύλο του μωρού [photo] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:15
2/3/2016

Καμπούρη: 5 μηνών έγκυος - Τα κιλά που έχει πάρει & το φύλο του μωρού [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Δέσποινα Καμπούρη, ενώ η αποκάλυψη για την ευχάριστη ειδηση έγινε μόλις πρόσφατα. Εξάλλου, η παρουσιαστρια ήθελε τους πρώτους μήνες να κρατήσουν την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κατάφερε.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Καμπούρη διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και ήδη η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά. Πρόσφατα, ο φακός του περιοδικού ΟΚ πέτυχε την παρουσιάστρια παρέα με το σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη και την κόρη τους, Έλενα σε μία βόλτα στα νότια προάστια. Και η κοιλιά της είναι εμφανής.

 

Αν και δεν έχει προσθέσει κιλά στη σιλουέτα της, αφού διαβάζουμε στο δημοσίευμα ότι έχει πάρει μόλις 5 κιλά. Όσο για το φύλο του μωρού, μπορεί να έχει γραφτεί ότι περιμένει αγόρι, αυτό δεν είναι σίγουρο.

«Παρόλο που η Δέσποινα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, το ζευγάρι δεν είναι γνωρίζει με ασφάλεια το φύλο του μωρού. Και αυτό επειδή η πρώτη εξέταση είχε δείξει αγόρι, αλλά η επόμενη έδειξε ότι θα είναι κορίτσι. Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνει την τελική εξέταση κι έτσι θα μάθουν με απόλυτη σιγουριά το φύλο» αποκάλυψε πηγή στο ΟΚ!.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ