Καμιά ελπίδα επανασύνδεσης για Ντέμι και Άστον | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:47
31/5/2012

Καμιά ελπίδα επανασύνδεσης για Ντέμι και Άστον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τελικά δεν τα βρίσκουν τα παιδιά...
Τελικά δεν τα βρίσκουν τα παιδιά...

Τελικά μάλλον "λάθος συναγερμός" σήμανε και ο χωρισμός για το διάσημο ζευγάρι φαίνεται ότι είναι μονόδρομος.

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) χώρισαν πέρσι τον Σεπτέμβριο όταν έγινε γνωστό ότι εκείνος την κεράτωσε –και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους.

Ο καιρός που πέρασε ήταν πολύ δύσκολος για τη 49χρονη σταρ που έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Μέχρι και σε κλινική αποτοξίνωσης έφτασε για να συνέλθει από την ολοκληρωτική της κατάρρευση.

Και εκεί που όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι είχε αρχίσει να βρίσκει ξανά τον δρόμο της –και μάλιστα σε άλλη αγκαλιά- φήμες την ήθελαν να έκανε το πισωγύρισμα ύστερα από πρόσφατη συνάντησή τους στο πάρτυ γενεθλίων του δάσκαλού τους στην Καμπάλα.

Κι όμως, σήμερα δημοσίευμα του περιοδικού "People" υποστηρίζει ότι "δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα ξαναβρούν η Μουρ με τον Κούτσερ" παρά το ότι όντως οι δυο τους έδειχναν πολύ άνετα μεταξύ τους στην πρόσφατη δημόσια συνάντησή τους.

Παραμένουν φίλοι οι πρώην σύζυγοι, υποστηρίζουν οι πηγές του περιοδικού "People" αποκλείοντας εντελώς την πιθανότητα να ξανασμίξουν.
Παραμένουν φίλοι οι πρώην σύζυγοι, υποστηρίζουν οι πηγές του περιοδικού  People  αποκλείοντας εντελώς την πιθανότητα να ξανασμίξουν.
Είναι απλά φίλοι, υποστηρίζουν οι πηγές του περιοδικού.

Όσο για τις κόρες της Ντέμι; Εκείνες θεωρούν ακόμη τον Άστον μέλος της οικογένειας και έχουν ακόμη σχέσεις μαζί του. Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν και διαφορετικά. Προσπαθούν απλά να είναι διακριτικές για να μην τρελάνουν τη μαμά…

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ