Καλλίρης: Μιλά για το κινητικό πρόβλημα του παιδιού του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:44
2/7/2013

Καλλίρης: Μιλά για το κινητικό πρόβλημα του παιδιού του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία κατάθεση ψυχής κάνει ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος εκτός από το διαζύγιο του μιλά πρώτη φορά και για το κινητικό πρόβλημα του παιδιού του.

Η ιστορία είδε μόλις πρόσφατα το φως της δημοσιότητας με αφορμή το δημοσίευμα που αποκάλυπτε μέρος της δικογραφίας από τη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την πρώην σύζυγό του.

 

Και όπως εξηγεί, δεν είχε μιλήσει ποτέ για το πρόβλημα του παιδιού του, επειδή δεν θα ήθελε ποτέ να δει πρωτοσέλιδο «Το δράμα του Θάνου Καλλίρη με το ανάπηρο παιδί του»

 

 «Το παιδί μου έχει όντως ένα μικρό πρόβλημα κι εγώ και η πρώην γυναίκα μου κάνουμε τα πάντα να διορθωθεί. Δεν είμαι κρυφός άνθρωπος. Κυκλοφορώ με τα παιδιά μου. Δεν χρειάζεται να λέω αν έχω ένα πρόβλημα, αν θα φτιάξει ή δεν θα φτιάξει. Θα ήθελα να με σκοτώσω αν με έβλεπα κάποια στιγμή πρωτοσέλιδο: «Το δράμα του Θάνου Καλλίρη με το ανάπηρο παιδί του» εξηγεί, αφού όπως λέει, είναι «κατάντια το ξεπούλημα της προσωπικής ζωής».

 

Ο Καλλίρης παραδέχεται ότι όταν πήρε την απόφαση για το διαζύγιο, δυσκολεύτηκε πολύ να το ανακοινώσει στα παιδιά του. «Δεν ήθελα να νιώσουν άσχημα. Και κάνουμε πολλή δουλειά γι' αυτό. Πιστεύω ότι το θέμα είναι όχι το γιατί χωρίζεις, αλλά το πώς χωρίζεις. Να μην τα κάνεις σκατά με τα παιδιά σου, σκατά με το σύντροφό σου και να μη γίνεις ρεντίκολο για ένα χωρισμό. Με τη γυναίκα μου ήταν σκοπός μας να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Τελικά, είπαμε να χωρίσουμε για να είμαστε όλοι καλύτερα, όχι να χωρίσουμε και να κάνουμε τρελά τα παιδιά μας. Δεν θέλουμε να νιώσουν στιγμή ότι οι γονείς τους δεν είναι εκεί για αυτά. Όλα είναι όπως πρέπει και καλύτερα πια, απλά δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι. Από αυτό που βλέπω είναι δυο παιδιά ευτυχισμένα, τα οποία δεν έχουν θέματα με εμάς» δηλώνει χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ