Κακέτσης: Οι απίστευτες δηλώσεις για Δημητρίου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:41
19/7/2013

Κακέτσης: Οι απίστευτες δηλώσεις για Δημητρίου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Στηβ Κακέτσης και η Άντζελα Δημητρίου πριν πολλά πολλά χρόνια έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που απασχόλησε τα Μέσα της εποχής εκείνης.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ως φαίνεται, όμως, τα απασχολεί και σήμερα κι έτσι ο γνωστός επιχειρηματίας στην τελευταία συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΕΓΩ μιλάει για τη θυελλώδη σχέση που έζησαν. Ωστόσο, τα όσα δηλώνει για την «Λαίδη» είναι απίστευτα και σε κάποιο σημείο, απολαυστικά.

 

 «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα.  Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Και συνεχίζει: «Όταν βγήκα από τη φυλακή , χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα , το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ».

 

Ο Κακέτσης αναφέρθηκε με έναν ιδιαίτερα απολαυστικό τρόπο στον περιβόητο γάμο της Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη. «Μα πήρε «το Σνούπι», αδελφέ μου και τον ξεμάτιαζε στην τηλεόραση την ώρα που πήγαινε να φτιάξει τις εξατμίσεις; Τα έβλεπα και έκανα εμετό. Όταν είδα το γάμο της σε ζωντανή σύνδεση έκανα μια βουτιά στη θάλασσα για να ξελαμπικάρω. Έπαθα τραλαλά. Δεν ήθελα να βγω απ’ το νερό! Εγώ δεν παίζω με τα συναισθήματα των άλλων. Όταν αγαπάω το κάνω αληθινά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ