Καίτη Παπανίκα: Μιλά για τον καρκίνο από τον οποίο υποφέρει εδώ και 7 χρόνια | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:37
5/10/2016

Καίτη Παπανίκα: Μιλά για τον καρκίνο από τον οποίο υποφέρει εδώ και 7 χρόνια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην εφημερίδα Freddo, μίλησε η ηθοποιός Καίτη Παπανίκα, η οποία αποκάλυψε και τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. 

 Η γνωστή ηθοποιός παλεύει με τον καρκίνο από το 2009, και όπως τονίζει πιστεύει πως αυτός είναι και ο μεγαλύτερος ρόλος της!

 

«Με την αρρώστια αυτή, τον καρκίνο, παλεύω από το 2009. Δεν θέλω να αναφέρω ούτε το όνομα… Όχι, τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θέλω όμως να ταλαιπωρηθώ. Το παλεύω και θα το παλέψω μέχρι τέλους. Άλλωστε, όλοι από κάτι θα πεθάνουμε. Είτε λέγεται καρκίνος, είτε άλλη αρρώστια… Πιστεύω ότι ο τελευταίος μου ρόλος θα είναι στο «Συγγνώμη μαμά». Θέλω να τελειώσω με αυτόν την καριέρα μου.

Είναι εδώ και 7 χρόνια που το ξέρω. Του άρεσε, φαίνεται, το σώμα μου και έμεινε μέσα. Στην ουσία, πηγαινοέρχεται η αρρώστια μου. Η δική μου η αρρώστια είναι σε δύσκολα σημεία. Ασ’ τα, μην τα ψάχνεις. Γράψε ότι περνάω την αρρώστια μου με αισιοδοξία. Προσεύχομαι συνέχεια, έχω κάνει τάματα, αλλά -το κυριότερο- βοηθάω όσο μπορώ αδυνάτους, για να μου το επιστρέψει ο Θεός σε υγεία».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ