Καινούργιου- Σταθοκωστόπουλος: η 1η κοινή δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:30
17/2/2016

Καινούργιου- Σταθοκωστόπουλος: η 1η κοινή δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ακόμα υποτίθεται πως δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους αλλά οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις ξεκίνησαν ήδη για την Κατερίνα Καινούργιου και το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ύστερα από το μυστικό ταξίδι στο Λονδίνο, Καινούργιου και Σταθοκωστόπουλος εντοπίστηκαν από το φακό του περιοδικού ΟΚ να γιορτάζουν μαζί την Ημέρα των Ερωτευμένων.

 

Σύμφωνα με το ΟΚ, ο Σταθοκωστόπουλος προσπάθησε να κερδίσει την καρδιά της παρουσιάστριας με 101 κόκκινα τριαντάφυλλα ενώ οι δύο τους απόλαυσαν την παράσταση  «Για όνομα…» στο θέατρο Αλίκη.

 

 

Πάντως, η Καινούργιου που δεν θέλει να μιλά για την επανασύνδεση, έμεινε έκπληκτη από την παρουσία του φωτογράφου και άτομο από το περιβάλλον της δηλώνει:

«Έμειναν έκπληκτοι, όταν είδαν να τους περιμένει φωτογράφος έξω από το θέατρο. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους προσέχουν πολύ να μην φωτογραφηθούν μαζί, και αυτό γιατί θέλουν να νιώσουν σίγουροι για το μέλλον της σχέση τους».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ