Καινούργιου για Μπαλατσινού: Δεν είναι και η Μενεγάκη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:36
24/2/2017

Καινούργιου για Μπαλατσινού: "Δεν είναι και η Μενεγάκη"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η άρνηση της Τζένης Μπαλατσινού να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καγέ να στα πω" εξόργησε την Κατερίνα Καινούργιου που μεταξύ άλλων είπε πως η αντίδρασή της δεν εξηγείται από τη στιγμή μάλιστα που δεν ήταν και ποτέ πρωτοκλασάτη παρουσιάτρια. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

«Δεν θα πεθάνω από τη στεναχώρια μου, δε χάσαμε και τη συνέντευξη της Μενεγάκη»!

Η Τζένη αρχικά ρώτησε από ποια εκπομπή είναι η ρεπόρτερ και μετά αρνήθηκε κάθε δήλωση.Το απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου έριξε τα καρφάκια της:

"Για ποια δουλειά να τη ρωτούσαμε; Κάνει κάτι η κ. Μπαλατσινού αυτή την περίοδο; Δεν ήταν ποτέ η πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια. Δεν ήταν η Μενεγάκη, δεν ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου.

Με στεναχωρεί πολύ γιατί με γνωρίζει προσωπικά και έχουμε πολύ καλή σχέση. Πραγματικά με ενόχλησε διότι εδώ κάνουμε μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Στο κανάλι υπάρχουν πολύ αξιόλογες εκπομπές και μιλάνε όλοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες…  Ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της είναι στο κανάλι.

Δεν πειράζει, δεν θα πεθάνω από τη στεναχώρια μου. Δε χάσαμε και τη συνέντευξη της Μενεγάκη"

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ