Και ο Γονίδης στο πλευρό της Πάολα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:28
17/10/2012

Και ο Γονίδης στο πλευρό της Πάολα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς, σύντομα θα έχουμε.... "κίνημα διασήμων υπέρ Πάολα"! Τεράστιο σουξέ έχει, λέμε, η λαϊκή αοιδός τον τελευταίο καιρό, όπου από τη μία την χτυπάνε και από την άλλοι την στηρίζουν...

Και για να λέμε και την αλήθεια, τέτοια πάθη και καταστάσεις, μόνο μία σταρ δημιουργεί. Και μπορεί στο διαδίκτυο να γ΄νεται χαμός με τα ανέκδοτα για την Πάολα, τη φωνή της και το ρεπερτόριο, όμως κάθε μέρα κι ένας συνάλδε΄φος της τη τάσσεται στο πλευρό της και μιλά με τα καλύτερα για τη φωνή της. την Έλενα Παπαρίζου (ανέβηκε μαζί της σκηνή και τραγούδησαν) ήρθε η σειρά του Σταμάτη Γονίδη να πλέξει το εγκώμιο της.

Ο γνωστός τραγουδιστής την επισκέφτηκε στο κέντρο που άδει κι εκείνη μόλις τον είδε, έσπευσε να του δώσει το μικρόφωνο για να πει ένα τραγούδι, ως δηλαδή... απαιτεί το "πρωτόκολλο". Ο Γονίδης το πήρε και την αποθέωσε, κάνοντας την να κοκκινίσει. 


«Πάολα… αληθινή, Πάολα original… Η Πάολα που τραγουδά μέσα σε άσχημους καιρούς για τη χώρα και που αν ζούσε την εποχή εκείνη με τις δόξες που ζήσαμε εμείς, πολλές καλλιτέχνιδες που βασιλέψανε, θα ήταν στα αζήτητα. Οι αλήθειες έτσι είναι», είπε ο τραγουδιστής.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ