«Και εκατομμύρια να μου έδιναν, δεν θα έπαιρνα μέρος ξανά στο Survivor» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:31
29/3/2017

«Και εκατομμύρια να μου έδιναν, δεν θα έπαιρνα μέρος ξανά στο Survivor»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας από τους παίκτες που έφυγαν ήδη από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ δηλώνει ότι αυτή την εμπειρία δεν την ξαναήθελε με τίποτα...

«Και εκατομμύρια να μου έδιναν, δεν θα έπαιρνα μέρος ξανά στο Survivor. Ήταν μια σημαντική εμπειρία αλλά επικίνδυνη για την υγεία. Εύχομαι όλοι οι πρώην συμπαίκτες μου να γυρίσουν καλά, γιατί καμία αναγνωρισιμότητα και κανένα έπαθλο δεν συγκρίνεται με τη σωματική μας ακεραιότητα».

Ο λόγος για τον Γουίλι, που αποχώρησε πρόσφατα από το παιχνίδι και εξομολογείται στην εφημερίδα Espresso ότι: «Κατά την παραμονή μου στο νησί, αντιμετώπισα διάφορα γαστρεντερικά προβλήματα από τις καρύδες που έτρωγα. Για αυτό επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκα διατροφολόγο».

Όταν αποχώρησε από το παιχνίδι επέλεξε πρώτα να κάνει μπάνιο και έπειτα να φάει. «Ήθελα πρώτα να βγάλω τη βρώμα από πάνω μου. Τριβόμουν για μια ώρα. Μετά το μπάνιο πέρασα στον μπουφέ. Την πρώτη μέρα έφαγα λίγο κοτόπουλο με ρύζι. Ήμουν υποψιασμένος. Τη δεύτερη μέρα δεν κρατήθηκα, έφαγα επτά πιάτα και ήπια αναψυκτικό. Ήταν σαν να γινόταν έκρηξη στο στομάχι μου» λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Espresso

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ