Και δεύτερο παιδί για την Παπουτσάκη; Τι λέει η ίδια; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:40
14/4/2015

Και δεύτερο παιδί για την Παπουτσάκη; Τι λέει η ίδια;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο TV Έθνος έδωσε η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη ζωή της μετά τη μητρότητα. 

Μιλώντας για το πόσο έχει αλλάξει η Κατερίνα τώρα που είναι πια μανούλα, τόνισε: 

«Ο ερχομός του μωρού μου με άλλαξε και με ωρίμασε σε όλα τα επίπεδα. Εξολόθρευσε την όποια εγωκεντρικότητα μπορεί να είχα και έδωσε φυσικά και άλλη διάσταση στο τι πάει να πει αγάπη».

Εν το μεταξύ, η ηθοποιός είναι πια μια σωστή χαζομαμά και δεν το κρύβει:

«Όλα αυτά που λέω κι εγώ, μπορεί να φαντάζουν λίγο γραφικά ή αν θες κοινότοπα και τετριμμένα. Όμως, αυτή είναι η αλήθεια. Τι άλλο να πεις για το παιδί σου Υπάρχει κάτι άλλο να σου πω εκτός από το ότι ο Μάξιμος είναι η ίδια μου η ζωή; Βέβαια, υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν νιώθουν την ανάγκη να κάνουν παιδί. Αν γίνεις γονιός καταλαβαίνεις όλα όσα άκουγες όλα εκείνα τα χρόνια που δεν είχες δικό σου παιδί».

 

Και μπορεί πλέον να βιώνει τη ζωή της με κυρίαρχο το ρόλο της μητρότητας, όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε ρόδινα και υπήρξαν στιγμές που η Παπουτσάκη πίστεψε πως δεν θα γίνει μητέρα:

«Πρέπει να σου εξομολογηθώ ότι έτσι όπως μου τα έφερνε η ζωή υπήρξαν και περίοδοι που πίστεψα πως δεν θα έρθει ποτέ στον δρόμο μου ένα παιδί. Τώρα φυσικά καταλαβαίνω το τι θα μπορούσα να είχα χάσει».

Όσο για το ενδεχόμενο ερχομού ενός δεύτερου παιδιού, η ηθοποιός δεν είναι αρνητική αλλά δεν το έχει βάλει και στα άμεσα σχέδιά του αφού τονίζει:

«Δεν νομίζω πως θα ήθελα σε αυτήν τη φάση που βρίσκομαι να κάνω ένα δεύτερο παιδάκι. Σίγουρα, όμως, είναι κάτι που το σκέφτομαι σοβαρά, γιατί δεν θα ήθελα να αφήσω μόνο του τον Μάξιμο. Θα ήθελα να μπορέσω κάποια στιγμή να του χαρίσω ένα αδελφάκι. Απλώς για την ώρα θέλω λίγο να... κοιμηθώ! Έχω να κοιμηθώ δύο χρόνια (γέλια)».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ