Καγιά- Κρασσάς: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση της κόρης τους | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:05
11/3/2016

Καγιά- Κρασσάς: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση της κόρης τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δέκα μήνες περίπου βιώνει το όνειρο της μητρότητας που πάντα επιθυμούσε η Βίκυ Καγιά και το περιοδικό Secret αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της βάπτισης της μικρής Μπιάνκα. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της Μπιάνκα Κρασσά έχουν ήδη ξεκινήσει και το καλοκαίρι θα λάβει τελικά χώρα το μυστήριο.

 

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς θέλουν να πραγματοποιήσουν τη βάπτιση σε κλειστό κύκλο και να κάνουν έπειτα ένα πάρτυ για όλους τους αγαπημένους τους φίλους.Η Βίκυ και ο Ηλίας δεν έχουν επιλέξει  ακόμα το χώρο του πάρτυ αλλά ονειρεύονται ένα παραθαλάσσιο μέρος ενώ το χρώμα που θα κυριαρχήσει στη βάπτιση θα είναι το ...μπλε!

Νονά της Μπιάνκα θα είναι η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Κόνι Χιούστον και νονός από τη μεριά του Κρασσά, θα είναι ένας φίλος και συνεργάτης του επιχειρηματία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ