Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκαλύπτει το πρόσωπο της κόρης της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:12
6/6/2016

Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκαλύπτει το πρόσωπο της κόρης της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ξετρελαμένη με την ενός έτους κόρη της είναι η Βίκυ Καγιά και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαιδκτυακούς της φίλους, στιγμές της καθημερινότητας της με τη Μπιάνκα.

Ωστόσο, σε καμία από τις φωτογραφίες δεν έχουμε δει το πρόσωπο της μικρής. Και θεωρήσαμε πως η Καγιά και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς, όπως και άλλοι celebrities γονείς, δε θέλουν να φάινεται το πρόσωπο του παιδιού τους. 

Αλλά το πρώην μοντέλο, για πρώτη φορά, εξηγεί για ποιο λόγο κρύβουν το πρόσωπο της μικρής και δεν είναι αυτός που φανταζόμασταν. 

 

 

"Δυστυχώς, θεωρώ πως ο κόσμος έχει μπερδέψει τη σημασία και τη χρήση του Ιnstagram. Κάποιοι πιστεύουν πως αν ανεβάσεις το παιδί σου, αλλά και κάποιες προσωπικές σου στιγμές, αυτοδιαφημίζεσαι. Στην Ελλάδα υπάρχει μια μάλλον επιθετική και άσχημη διάθεση, σίγουρα φταίνε και οι δυσκολίες που περνάμε. Έτσι, συχνά αν ανεβάσεις μια προσωπική σου φωτογραφία, η οποία σε κάνει πολύ χαρούμενη, αμέσως κάποιοι το σχολιάζουν αρνητικά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσουν κάτι αρνητικό για το παιδί μου, γι’ αυτό μέχρι τώρα δεν έχω ανεβάσει φωτογραφία της. Δεν έχω ενδοιασμούς, ούτε είμαι προληπτική να μην τη δουν και τη «ματιάσουν», αλλά δεν θέλω να δω το παραμικρό αρνητικό σχόλιο γιατί θα εκνευριστώ πολύ. Θα σου πω ένα παράδειγμα: Πριν από μερικές εβδομάδες ανέβασα φωτογραφία τα βιβλία που της έστειλε η νονά της από τη Γαλλία και από κάτω έγραφαν πολύ αρνητικά σχόλια για ένα μωρό. Δεν με νοιάζει τι λένε και τι γράφεται για μένα. Αν με ένοιαζε τι λέει ο κόσμος, δεν θα είχα φτάσει πουθενά, πέρα από τα όρια της γειτονιάς μου. Όμως, το παιδί μου θέλω να το προστατεύσω. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφία της, καθώς είναι κάτι που μου ζητούν πολλοί φίλοι μας από το εξωτερικό, στους οποίους τώρα στέλνω με απευθείας μηνύματα φωτογραφίες της. Θεωρώ, όμως, πως αυτή δεν είναι η σωστή στιγμή" εξήγησε στο περιοδικό People

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ