Ήρωας ο Μπρους Γουίλις για 450 πυροσβέστες | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:50
28/8/2013

"Ήρωας" ο Μπρους Γουίλις για 450 πυροσβέστες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
H ευγενική κίνηση του Μπρους
H ευγενική κίνηση του Μπρους

Μια γενναιόδωρη κίνηση κίνηση έκανε ο 57χρονος ηθοποιός Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) για να πει το δικό του ευχαριστώ σε 450 πυροσβέστες.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τις προηγούμενες ημέρες όπως είναι γνωστό, ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην περιοχή Sun Valley, όπου διατηρεί πολλές κατοικίες στην ιδιοκτησία του ο Μπρους Γουίλις αλλά και πολλοί ακόμα μεγάλοι σταρς.

Για να δείξει την ευγνωμοσύνη του ο Μπρους, θα ''τραπεζώσει'' και τους 450 πυροσβέστες που συμμετείχαν στη πυρόσβεση στην περιοχή ενώ ο μεγάλος σταρ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

''Έγώ όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι του Άινταχο θέλουμε να ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες στους πυροσβέστες αλλά και τους πιλότους που από την πρώτη στιγμή έδωσαν μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στη περιοχή μας''.

Ο Γουίλις θα παράσχει μεσημεριανό, δείπνο και σνακς σε όλους τους πυροσβέστες που συμμετέχουν στην περαιτέρω πυρόσβεση των εστιών φωτιάς που συνεχίζουν να ''δοκιμάζουν'' την περιοχή.

Ο 57χρονος ηθοποιός συνεχίζει την επιστολή αναφέροντας:

"Εσείς είστε οι άντρες και γυναίκες που βάζετε τη ζωή σας σε κίνδυνο για να μας προστατεύσετε καθημερινά αλλά είναι τέτοιες στιγμές που ο ηρωισμός σας έρχεται στο προσκήνιο. Εκ μέρους της οικογένειάς μου, πρέπει να ξέρετε ότι ποτέ δεν θα υπάρχουν αρκετές λέξεις για να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον ηρωισμό και την αφοσίωσή σας''.

Από τη μεριά τους, οι πυροσβέστες έφτιαξαν ένα περίτεχνο συντριβάνι με αντλίες και σωλήνες το οποίο και δώρισαν στον ηθοποιό!
 

Κ.Π

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ