Ηλίας Μαμαλάκης - Εξομολόγηση - Σοκ: «Eίχα δύο ημέρες ζωής...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:26
19/7/2018

Ηλίας Μαμαλάκης - Εξομολόγηση - Σοκ: «Eίχα δύο ημέρες ζωής...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση...

Στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κορυφαίος μάγειρας Ηλίας Μαμαλάκης, μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο περιοδικό Λοιπόν. Συγκεκριμένα όπως είπε έπαθε αιμάτωμα στο κρανίο και οι γιατροί του είχαν δώσει μόνο δύο ημέρες ζωής.

Διαβάστε επίσης: Σπάνιο ντοκουμέντο: Η Τζένη Καρέζη στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη στο σπίτι της! [Video]

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε στο  περιοδικό Λοιπόν:

Έχετε ζήσει περισσότερες από δύο ζωές;

Μπορώ να πω ότι έχω ζήσει και περισσότερες από δύο ζωές. Αν λάβεις υπόψη σου ότι λόγω κάποιων χτυπημάτων, πέρασα ξώφαλτσα από την κόλαση, ξαναγεννήθηκα κι έζησα, είναι μια εμπειρία.

Αναφέρεστε σε θέμα υγείας;

Ναι, θέματα υγείας. Το πολύ σοβαρό ήταν το αιμάτωμα στο κρανίο, που είχα δύο ημέρες ζωής. Συνέβη από πέσιμο. Πήγαινα να κάνω μια βουτιά από ένα κότερο, γλίστρησα και αντί να φύγω μπροστά, έφυγα πίσω. Χτύπησα και μετά από λίγες ημέρες άρχισα να έχω σκοτοδίνες, αύξηση των αισθήσεων, ενώ μου μιλούσαν φυσιολογικά, εγώ άκουγα πολύ δυνατά και είχα τάση για ύπνο. Πήγα, έκανα αξονική και το βρήκαν, έτσι μέσα σε δυο ημέρες εγχειρίστηκα και τη γλίτωσα. Είχα άγγελο. Ο εγκέφαλος προστατεύεται από 5 στιβάδες ανάμεσα από το κρανίο, εμένα είχε σπάσει και η 5η. Ο γιατρός, μού είχε δώσει δύο ημέρες ζωής.
 

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ