Ηλιάδη: Συνεργάτης του Λαζαρίδη την κατηγορεί ότι τον κατέστρεψε | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:24
26/3/2015

Ηλιάδη: Συνεργάτης του Λαζαρίδη την κατηγορεί ότι τον κατέστρεψε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την ώρα που η Αγγελική Ηλιάδη ντύνει στα χακί τον Σάββα Γκέντσογλου, τρέχει στα σολάριουμ και απολαμβάνει την αγκαλιά των δύο γιων της, έρχεται ένα πρόσωπο από το παρελθόν να «ταράξει» την ηρεμία της.

Έμπιστος συνεργάτης και στενός φίλος του Μπάμπη Λαζαρίδη κατηγορεί την τραγουδίστρια ότι τους κατέστρεψε οικονομικά! Και ο ίδιος τώρα καλείται να πληρώσει τα υπέρογκα παλαιά χρέη! Ο λόγος για τον Γιώργο Κόττο, τον οποίο σύμφωνα με την Espresso, βαραίνουν οι οικονομικές εκκρεμότητες με το Δημόσιο που άφησε πίσω του ο επιχειρηματίας και αφορούσαν το νυχτερινό κέντρο «Μούσες».

 

Τα χρέη, όπως λέει ο ίδιος, μετατράπηκαν σε εφιάλτη, αφού πρέπει να ρυθμίσει στο ΙΚΑ ένα χρέος του επιχειρηματία, της τάξης των 855.000 ευρώ. Ποσό που ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δε μπορεί να καλύψει. «Τελικά, όπως αποδεικνύεται σε πρώτη φάση, γιατί η υπόθεση με τα χρέη του νυχτερινού κέντρου Μούσες φοβάμαι πως δεν θα έχει τελειωμό, ο Μπάμπης δεν πλήρωνε τίποτα! Τώρα μου έσκασε το ΙΚΑ, αύριο ποιος ξέρει ποια άλλη υπηρεσία θα με θυμηθεί και θα με κυνηγάει», δηλώνει στην εφημερίδα.

Και προσθέτει: «Μπήκα, στη φυλακή από χρέη και σήμερα εκτελώ κοινωφελή εργασία στον Δήμο Ρέντη για προηγούμενη εταιρία που είχε στο όνομά μου, ο Μπάμπης Λαζαρίδης. Τώρα πάλι-τα ίδια…».

 

«Από τον Σεπτέμβριο του 2003 οπότε ιδρύθηκε η εταιρία, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2009 είναι ξεκάθαρο πως κανένα ποσό δεν κάλυψε ο Μπάμπης υπέρ του ΙΚΑ κι αυτό αποδεικνύεται από το χρέος όλης αυτής της περιόδου, που ανέρχεται στα 839.908. Κάτι οι επιπλέον εισφορές, κάτι τα πρόσθετα τέλη που βάρυναν εκ νέου το ποσό διαμορφώθηκε σε αυτό που είναι σήμερα, δηλαδή στα 855.115 35 ευρώ» εξηγεί.

 

Αν και η εταιρία που ανοίχτηκε από τον Λαζαρίδη ήταν στο όνομα του Κόττου, εκείνος, όπως εξηγεί, δεν είχε καμία σχέση με τα οικονομικά της κι αυτό γιατί δεν αξίωνε καμία απαίτηση από τα κέρδη. «Ήμασταν συνεργάτες από το 1997, όταν με είχε προσλάβει ως πωλητή σε ένα κατάστημα που είχε τότε με μοτοσικλέτες. Τον εμπιστευόμουν και είχαμε άψογες σχέσεις. Αυτή ήταν η δεύτερη κατά σειρά εταιρία που άνοιξε στο όνομα μου. Δεν έχω καμία σχέση με τα χρέη αυτά εκείνος έκανε γενικό κουμάντο» εξηγεί.

 

Και κατηγορεί στο σημείο αυτό την Αγγελική Ηλιάδη! «Εκείνος ξόδευε δεξιά κι αριστερά προκειμένου να κάνει την καθεμία φίρμα. Είχα πει ότι από την εποχή που γνώρισε την Αγγελική Ηλιάδη καταστραφήκαμε και να πώς αποδεικνύεται αυτό σήμερα. Μόνο ρούχα και λούσα για εκείνη ήξερε να πληρώνει, τίποτα άλλο» λέει.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ