Ηλιάδη: Σκληρή απάντηση στις κατηγορίες πως εκθέτει τα παιδιά της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:01
11/12/2015

Ηλιάδη: Σκληρή απάντηση στις κατηγορίες πως εκθέτει τα παιδιά της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στο "2nightshow" του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία απάντησε και στις κατηγορίες που δέχεται τελευταία πως εκθέτει υπερβολικά τη ζωή της και συγκεκριμένα τα παιδιά της.

Παίρνοντας αφορμή από το σχόλιο του Γρηγόρη, η Ηλιάδη ανέφερε πως όλοι οι σταρ του Χόλιγουντ κάνουν το ίδιο πράγματα, δείχνουν την αλήθεια τους, τα παιδιά τους και καμαρώνουν γι' αυτά:

 

 

«Σε πληροφορώ ότι εγώ τα τελευταία χρόνια, θέλω να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται και να κάνω αυτό που τη δεδομένη στιγμή με κάνει να νιώθω καλά.

Αν ανεβάσω μία φωτογραφία με το σύντροφό μου, θα το κάνω γιατί το θέλω, όχι για να δείξω κάτι ούτε για να εκμεταλλευτώ κάτι από αυτό».

Όδο για εκείνουν που την κατηγορούν πως δεν προστατεύει τα παιδιά της, η ίδια απαντά:

 «Μα είναι το καμάρι μου. Το μόνο που κάνω είναι να είμαι ανοιχτή σαν άνθρωπος και να δείχνω τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου.

Loading the player ...

Στο εξωτερικό νιώθουν όλοι ελεύθεροι και παρουσιάζουν αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Εμένα δεν μου αρέσει να δείχνω την εικόνα μου επάνω στη σκηνή που θα είμαι για μισή ώρα. Αυτή είναι η δουλειά μου.

Η Αγγελική όμως είναι και όλα τα υπόλοιπα. Είμαι τραγουδίστρια, είμαι μαμά, είμαι με έναν άνθρωπο και δείχνω όλο τον εαυτό μου. Όλο αυτό το δίνω πολύ ειλικρινά στον κόσμο και νιώθω ότι με αγαπάει».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ