Ηλιάδη: «Σας γράφω στα αρ*^*ια μου...»! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:04
30/1/2012

Ηλιάδη: «Σας γράφω στα αρ*^*ια μου...»!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νεύρα, πολλά νεύρα είχε η Αγγελική Ηλιάδη μετά το τέλος του προγράμματος της στο κέντρο που εμφανίζεται, το Σάββατο. Και πώς το ξέρουμε εμείς; Από τα πολλά τα νεύρα, η αοιδός ήρθε και ξέσπασε και ξεσπάθωσε

Νεύρα, πολλά νεύρα είχε η Αγγελική Ηλιάδη μετά το τέλος του προγράμματος της στο κέντρο που εμφανίζεται, το Σάββατο. Και πώς το ξέρουμε εμείς; Από τα πολλά τα νεύρα, η αοιδός ήρθε και ξέσπασε και ξεσπάθωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Και τούτη είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε την Ηλιάδη να εκφράζεται με τέτοιο τρόπο. Σόκ(ι) και δέος από την... post-ια της στο Twitter.
«Καλημέρα σε όσους ξυπνούν… καληνύχτα σε όλους εμάς!!! Όπου κι αν είστε ότι κι αν κάνετε εύχομαι να χαμογελάτε…. Κάτι ξέχασα! Σε σας που επειδή είστε κομπλεξικά μικρόψυχα άτομα γεμάτα κακία και ζήλια και τρελαίνεστε όταν ο άλλος προσπαθεί δουλεύει…Γουστάρει αυτό που κάνει και ανταμείβεται με την αγάπη του κόσμου έχω να πω ότι απλά σας γράφω στ’ α……. μου!!! Μαγκιά μου! Ότι κακό κάνετε θα γυρίσει πάνω σας! Οποίος τα χει καλά με την συνείδηση του…. έχει γαλήνη μέσα του!»

Βρε ποιος το νευρίασε το κορίτσι (μας); Ποιον γράφει στα... αρχ... της;;;;;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ