Ηλιάδη: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:04
31/10/2012

Ηλιάδη: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ» δε λένε; Ε, αυτό θα χρησιμοποιήσουμε και για την περίπτωση της Αγγελικής Ηλιάδη.

 

 Μάς πήρε καιρό μέχρι να μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Κώστα Μηλιωτάκη, αλλά κομμάτια να γίνει. Η αοιδός, λοιπόν, μετά από καιρό αποφάσισε να μιλήσει για τον ξαφνικό χωρισμό της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι ενώ με τον τότε σύντροφό της έδειχναν τα μάλα ερωτευμένοι....

 

«Με τον Κώστα προσπαθήσαμε για τη σχέση μας όσο έπρεπε. Το εξαντλήσαμε! Με απόλυτη ειλικρίνεια και το χέρι στην καρδιά θα σας πω ότι την κατάλληλη στιγμή πήραμε τη σωστή απόφαση. Να μην προχωρήσουμε δηλαδή στο γάμο. Θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο να παντρευόμασταν και μετά από ένα χρόνο να χωρίζαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Hello! Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπάρχουν ιδανικά ζευγάρια, αφού όλα έχουν τα προβλήματα τους.

 

Και συνεχίζει: «Η αλήθεια είναι ότι άκουσα και διάβασα πάρα πολλά τον τελευταίο χρόνο που δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Ήμασταν πολύ καλά όταν βγήκαν οι φήμες για χωρισμό. Ήμουν όμως πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη και δεν με ένοιαζε καθόλου τι έλεγαν. Κατόπιν όμως δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα αρκετές φορές ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα αρνητικών δημοσιευμάτων ίσως να έφερε και λίγο γρουσουζιά»!!! Το έφαγαν το ζεύγος οι «φαρμακόγλωσσοι», θέλει να μας πει; Χμ.

 

Η Ηλιάδη αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που μιλούσαν για το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους κι έφερε τον χωρισμό. «Αυτά που ακούστηκαν για το τρίτο πρόσωπο ήταν κάτι που ενόχλησε πολύ τον Κώστα. Νιώθω ότι όλα αυτά ήταν όσα τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να βγει και να μιλήσει για το χωρισμό μας. Δεν αισθανόταν καλά να αφήσει τέτοιες εντυπώσεις. Έτσι κι αλλιώς ο Κώστας δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ από την πλευρά μου δεν στάθηκα καθόλου σ' αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να κινηθεί νομικά, επειδή μεταξύ άλλων ακούγονται και πολλά άσχημα πράγματα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ