Ηλιάδη: Η ειρωνική απάντηση στο Μουτσινά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:08
27/6/2014

Ηλιάδη: Η ειρωνική απάντηση στο Μουτσινά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρό η επίθεση του Νίκου Μουτσινά στην Αγγελική Ηλιάδη, με σκληρά λόγια για εκείνη και το αγέννητο μωρό της. 

Οι εκφράσεις που είχε χρησιμοποιήσει του τύπου: «Το παιδί θα βγει καμμένο από μάνα και από πατέρα» είχαν προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση όλων κι έτσι ο Μουτσινάς την επόμενη μέρα βγήκε σα βρεγμένη γάτα και ζήτησε δημόσια συγνώμη από την τραγουδίστρια.

 

Η Ηλιάδη, όμως, απέφυγε να σχολιάσει, αλλά ήρθε η ώρα να δώσει τη δική της – ειρωνική – απάντηση στον παρουσιαστή. «Με ενοχλεί. Αισθάνομαι άσχημα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να βγαίνω κάθε φορά και να λογοδοτώ για την κάθε βλακεία που μπορεί να είπε κάποιος» είπε αρχικά στο περιοδικό Celebrity.

 

Και συνέχισε σχολιάζοντας το Μουτσινά και όσα είπε: «Για παράδειγμα, αυτό που είπε πρόσφατα ο Νίκος Μουτσινάς για το αγέννητο παιδάκι μου, με έκανε πραγματικά να απορήσω. Πώς ένας άνθρωπος που έχει τόσο ταλέντο και είναι τόσο έξυπνος είπε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω. Πόσο κακό! Είπε επίσης: "Αμάν πια, δεν μπορεί κάποιος να της πει να μην το κάνει αυτό το πράγμα όλη την ώρα με το Instagram;” Εγώ είπε πάρα πολύ ελεύθερη σαν άνθρωπος και κάνω πάντα αυτό που πιστεύω και θέλω, δίχως να με νουθετεί κάποια "αυλή". Έτσι είμαι. Προφανώς, ο Νίκος είχε συμβουλάτορες που του εξήγησαν ότι με αυτό που είπε θα υπάρξουν επιπτώσεις και γι’ αυτό βγήκε λοιπόν και ζήτησε συγγνώμη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Όπως παραδέχεται, οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει, αφού η ίδια δεν το έχει ανάγκη. «Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Και δεν το είχα και ανάγκη. Και ούτε τη δημόσια συγγνώμη του είχα ανάγκη. Αν αυτός αισθάνεται καλά με όσα λέει και πράττει, μπράβο του. Και πάλι δεν ασχολήθηκα με αυτό - για να έρθω σε αυτό που λέγαμε προηγουμένως- και ας ήταν χοντροκομμένο αυτό που είπε. Ο καθένας από εμάς κρίνεται γι’ αυτό που είναι. Εγώ νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Τόσο ο κόσμος όσο και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Δεν με ενδιαφέρει, λοιπόν τι λέει ο καθένας. Αλλά το «έσωσε» στο τέλος. Τον συμβούλεψαν καλά το Νίκο και μπράβο». 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ