Ηλιάδη: Δες την με τους γονείς της & η συγκινητική αφιέρωση | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:48
13/3/2015

Ηλιάδη: Δες την με τους γονείς της & η συγκινητική αφιέρωση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τους γονείς της έχει περάσει από σαράντα κύματα. Για οκτώ ολόκληρα χρόνια, όχι μόνο δε μιλούσαν αλλά είχαν φτάσει την κόντρα τους στα άκρα. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν πλέον στο παρελθόν και η τραγουδίστρια εδώ και πάρα πολύ καιρό τα έχει βρει με την οικογένεια της, που είναι και το μεγάλο της στήριγμα.

 

Έτσι, η Ηλιάδη θέλησε να ευχαριστήσει τους γονείς της δημοσίως για τη στήριξη τους, ανεβάζοντας μία οικογενειακή φωτογραφία. Και τη φωτογραφία συνόδευσαν τα συγκινητικά λόγια της.

«Σας λατρεύω απλά και σας ευχαριστώ που είστε οι γονείς μου! που με γεννήσατε.. που με αγαπήσατε και με αγαπάτε όπως είμαι.. με τα καλά και τα στραβά μου που είστε πάντα δίπλα μου είτε το ζητήσω είτε όχι που είστε η οικογένεια μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ