Ιδού πού θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος της Ελένης με τον Παντζόπουλο [photos] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:59
7/3/2016

Ιδού πού θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος της Ελένης με τον Παντζόπουλο [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μόλις πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη με μία φωτογραφια στα social media αποκάλυψε ότι έχει παντρευτεί με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο. Αν και η ίδια δεν έχει μιλήσει ακόμα, τα δημοσιεύματα επιμένουν οτι το ζευγάρι πέρυσι στις 18 Φεβρουαρίου έκανε τον πολιτικό του γάμο.

Και το καλοκαίρι που μας έρχεται, θα κάνουν και τον θρησκευτικό γάμο. Και αυτός θα γίνει στην Άνδρο, στο νησί που γεννήθηκε ο έρωτας τους. Και αν περιμένεις κάμερες και ζωντανές συνδέσεις, όπως με το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, θα μείνει με την ελπίδα. Και αυτό διότι η Ελένη στο τρίτο της στεφάνι θέλει διακριτικοτητα. 

 

Η εφημερίδα Freddo με δημοσίευμα της αποκαλύπτει πού θα γίνει ο γάμος της χρονιάς, ενώ φιλοξενεί και φωτογραφιες από το μέρος.

Και δεν είναι άλλο από το ξενοδοεχειακό συγκρότημα του Ματέο, στα Άχλα. Στο Όναρ, όπου έγινε η πρώτη τους γνωριμία και περνούν τα καλοκαίρια τους, το ησυχαστήριο της όπως λέει η Ελένη, θα γίνει ο θρησκευτικός τους γάμος.

Στο συγκρότημα υπάρχει ένα εκκλησάκι και εκεί το ζευγάρι θα ενωσει και θρησκευτικά τις ζωές του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επιθυμία της Ελένης είναι ο γάμος να μην έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο γάμο της με τον  Λάτσιο.

Να δούμε αν θα τα καταφέρει και μας τη "σκάσει" και με το θρησκευτικό. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ