Ιατρόπουλος: Η σύζυγος του τον έσωσε από τον αλκοολισμό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:08
14/2/2014

Ιατρόπουλος: Η σύζυγος του τον έσωσε από τον αλκοολισμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον Μιχάλη Ιατρόπουλο τον ξέρουμε όλοι. Τη σύζυγό του, Μαρία Εγγλέζου δεν την γνωρίζαμε, αλλά την μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice», όπου πέρασε στην επόμενη φάση. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και δυο χρόνια και η γνωριμία τους έγινε σε ένα νυχτερινό κέντρο. Ωστόσο, η σχέση τους πέρασε δυσκολίες, ενώ ο Ιατρόπουλος πρόσφατα είχε δηλώσει ότι η σύζυγός του ήταν εκείνη που τον έσωσε από τον αλκοολισμό! Αν και η ίδια δηλώνει για τη μεγάλη «μάχη» που έδωσε ο σύζυγος της: «Ποτέ δεν έφυγε από τα όρια. Ήταν μία δική του απόφαση να ξεφύγει από τον αλκοολισμό κι εγώ ήμουν δίπλα του σε όλο αυτό. Εκείνο που θέλω να πω πάντως είναι ότι του βγάζω το καπέλο».

Η Εγγλέζου, όσοι την γνωρίζουν από κοντά μιλούν για μία χαμηλών τόνων γυναίκα, η οποία είναι πολύ ερωτευμένη με τον άνδρα της.

«Δεν μου αρέσει η λέξη “δάμασες”. Αφορά σε ζώα και όχι σε ανθρώπους.  Όλοι είναι δύσκολοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όμως ο καθένας έχει το κουμπί του.  Έτσι, μια έξυπνη γυναίκα, πρέπει να το βρει και να βγάλει από έναν άντρα μόνο τα θετικά του» είχε εξηγήσει για το πώς κατάφερε κι έφερε τον Ιατρόπουλο στα... νερά της.

 

Πηγή: You

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ