Η μαριχουάνα με βοήθησε πολύ μετά τον καρκίνο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:10
14/9/2012

"Η μαριχουάνα με βοήθησε πολύ μετά τον καρκίνο"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο Λάρι Χάγκμαν αποκαλύπτει πως η μαριχουάνα του έσωσε τη ζωή
Ο Λάρι Χάγκμαν αποκαλύπτει πως η μαριχουάνα του έσωσε τη ζωή

Ο θρυλικός "Τζέι Αρ" του "Ντάλας" αποκαλύπτει πως μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, βρήκε μεγάλη στήριξη στο εν λόγω ναρκωτικό.


"Η μαριχουάνα έφερε πίσω την όρεξή μου", αποκάλυψε ο Λάρι Χάγκμαν (Larry Hagman) ο οποίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση συκωτιού το 1995 αφού είχε διαγνωστεί με τον αντίστοιχο καρκίνο.

"Η φούντα είναι πολύ καλύτερη από το αλκοόλ και τον καπνό και δεν σκότωσε ποτέ κανέναν", εξήγησε ο 80χρονος Χάγκμαν ο οποίος έφτασε στο σημείο που έφτασε κυρίως λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ.

"Ο καρκίνος και η χημειοθεραπεία με είχαν στραγγίσει στην κυριολεξία και ήταν η μαριχουάνα που έφερε πίσω την όρεξή μου", συνέχισε ο γνωστός ηθοποιός προσθέτοντας ότι τώρα πια το μόνο ποτό που βάζει στο στόμα του είναι το… νερό!

Loading the player ...

Μπορεί να ήταν η τηλεοπτική του σύζυγος "Σου Έλεν" –κατά κόσμον Λίντα Γκρέι (Lind Grey)- που είχε ένα θεματάκι με το αλκοόλ στο θρυλικό σίριαλ που παρεμπιπτόντως επέστρεψε στις οθόνες πρόσφατα, αλλά ήταν εκείνος που από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια όλων των σεζόν της σειράς. Τέρμα όμως τώρα.

Πάτρικ Ντάφι, Λίντα Γκρέι και Λάρι Χάγκμαν, ή αλλιώς οι "Μπόμπι", "Σου Έλεν" και "Τζέι Αρ Γιούιν" του "Ντάλας" 35 χρόνια μετά...
Πάτρικ Ντάφι, Λίντα Γκρέι και Λάρι Χάγκμαν, ή αλλιώς οι  Μπόμπι ,  Σου Έλεν  και  Τζέι Αρ Γιούιν  του  Ντάλας  35 χρόνια μετά...

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα για τον Λάρι Χάγκμαν υπάρχει μόνο η μαριχουάνα και αυτή για θεραπευτικούς λόγους, όπως υποστηρίζει.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το τρέιλερ της εναρκτήριας σεζόν του "Ντάλας" το 1978.

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ