Η Ζιζέλ αριστεύει με την κοιλιά στο στόμα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:42
3/11/2009

Η Ζιζέλ αριστεύει με την κοιλιά στο στόμα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Έτοιμο να σκίσει τους αιθέρες (και με δίπλωμα) η Ζιζέλ
Έτοιμο να σκίσει τους αιθέρες (και με δίπλωμα) η Ζιζέλ
Η Ζιζέλ Μπούντχτεν (Gisele Bundchen), μπορεί να έχει μπει στο μήνα της για να γεννήσει, αλλά αυτό δεν βάζει φρένο στα σχέδια του διάσημου μοντέλου να πάρει την άδεια πιλότου.

Η Ζιζέλ Μπούντχτεν (Gisele Bundchen), μπορεί να έχει μπει στο μήνα της για να γεννήσει, αλλά αυτό δεν βάζει φρένο στα σχέδια του διάσημου μοντέλου να πάρει την άδεια πιλότου.

"Η Ζιζέλ πέρασε τις γραπτές εξετάσεις. Τώρα έχει μια ακόμη δοκιμασία, την πρακτική εξέταση στον αέρα, που θα γίνει σε μια εβδομάδα", ανέφερε στο περιοδικό People, o πρόεδρος γνωστής εταιρείας που παρέχει ιδιωτικά τζέτ και μαθήματα πιλοταρίσματος.

Η 29χρονη Ζιζέλ που περιμένει το πρώτο της παιδί από τον 32χρονο σύζυγό της Τομ Μπράντι (Tom Brady), έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δάσκαλός της, ο οποίος τόνισε με καμάρι:

"Έχει ιδιαίτερο ταλέντο, αφού το πιλοτάρισμα του ελικοπτέρου χρειάζεται ιδιαίτερη μαεστρία, γιατί όλα είναι χειροκίνητα. Δεν είναι όπως στα ιδιωτικά αεροπλάνα που υπάρχει ο αυτόματος πιλότος".

Αυτό που κάνει ξεχωριστή την περίπτωση της Ζιζέλ είναι ότι παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, καταφέρνει να κινείται γρήγορα μέσα στο πιλοτήριο. Η  κοιλιά της μεγαλώνει μέρα αλλά αυτό δεν φαίνεται να την δυσκολεύει".

Όσο για τον αν είναι επικίνδυνο για μια εγκυμονούσα  στον ένατο μήνα, να δίνει εξετάσεις για δίπλωμα πιλότου, ο δάσκαλος διαβεβαιώνει ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα  μέτρα ασφαλείας:

"Πετάμε χαμηλά και έτσι ανά πάσα στιγμή μπορούμε να προσγειωθούμε γρήγορα. Η Ζιζέλ δεν έχει παραπονεθεί για κάτι μέχρι στιγμής. Δείχνει και αισθάνεται καταπληκτικά, γιατί λοιπόν να μην κάνει αυτό που την ευχαριστεί περισσότερο;"

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ