Η χήρα Βαρδή κατέθεσε μήνυση στα παιδιά του - Όλο το παρασκήνιο της κόντρας! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
21:18
4/5/2016

Η χήρα Βαρδή κατέθεσε μήνυση στα παιδιά του - Όλο το παρασκήνιο της κόντρας!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δυσάρεστη εξέλιξη έχει πάρει τους τελευταίους μήνες, η πάλαι ποτέ άριστη και στενή σχέση της χήρας του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέης Μωβ με τα δύο του παιδιά, Γιάννη και Καλλιστώ. 

Όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η συνεργάτιδα της Ειρήνη Αρβανίτη, από τον περασμένο Φεβρουάριο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη και μάλιστα η τελευταία σύζυγος του αξέχαστου καλλιτέχνη (είχαν παντρευτεί δύο χρόνια πριν εκείνος φύγει από τη ζωή) έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση εναντίον των δύο παιδιών του.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ειρήνη Αρβανίτη, η ρήξη επήλθε στις 4 Φεβρουαρίου, όταν η Φιλοθέη Μωβ έφυγε το απόγευμα από το σπίτι τους, στην Παιανία. Το σπίτι αυτό ο Βαρδής με διαθήκη το είχε γράψει στα δύο του παιδιά, ωστόσο, μετά το θανατο του, η χήρα του παρέμενε σε αυτό, αφού σε αυτό συμφωνούσαν και τα δύο του παιδιά. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε, η Φιλοθέη Μωβ πλήρωνε κανονικά όλους τους λογαριασμούς και τα έξοδα του σπιτιού συνολικά. Η ίδια έμενε στον πρώτο όροφο της οικίας, ενώ ο Γιάννης Βαρδης στο ισόγειο. Ωστόσο, το απόγευμα της 4ης φεβρουαρίου, εκείνη έφυγε από το σπίτι για αγορές και όταν επέστρεψε, προσπάθησε να ανοίξει τις εξωτερικές πόρτες της εισόδου, αλλά δε μπορούσε. Τότε, θεώρησε ότι έγινε διάρρηξη στην οικία, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ταυτόχρονα αναζήτησε στο τηλέφωνο τον Γιάννη. Όπως επισημαίνεται στα ασφαλιστικά δικόγραφα, ύστερα από πολλές προσπάθειες τον βρήκε κι εκείνος της ανακοίνωσε ότι οι κλειδαριές είχαν αλλαχθεί.

 

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, αφορμή γι’ αυτό το περιστατικό στάθηκε ένας τραπεζικός λογαριασμός στη Βουλγαρία που υπήρχε στο όνομα του Αντώνη και του Γιάννη Βαρδή. Όταν ο Γιάννης Βαρδής προσπάθησε να «τραβήξει» χρήματα, διαπίστωσε ότι δε μπορούσε και θεώρησε πως υπήρχε εμπλοκή της συζύγου του πατέρα της. Έτσι, - πάντα συμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας και όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Tatiana Live - ζήτησε από την τελευταία σύζυγο του πατέρα του για να της επιτρ΄ψει να μείνει στο σπίτι, θα έπρεπε να απεμπλακεί από το λογαριασμό.

Η ίδια δε δέχθηκε, ενώ όπως αναφέρει, βρήκε στέγη στο σπίτι φίλης της. Μάλιστα, δεν κατάφερε να πάρει ούτε τα ρούχα της, ενώ μέρες αργότερα πήρε τα απαραίτητα προσωπικά της αντικείμενα, κατόπιν συννενόησης με τους δικηγόρους των δύο πλευρών. 

Πάντως, προκαλεί μεγάλη εντύπωση η εξέλιξη αυτή στη σχέση τους, αφού είναι γνωστό ότι τα παιδιά του Βαρδή και η συζυγος του, ειχαν αψογες σχέσεις. Εξάλλου, ουκ ολίγες φορές, ο Γιάννης είχε αναφερθεί σε εκείνη με τρυφερά λόγια, αναγνωρίζοντας πόσο είχε σταθει στον πατέρα του, στη διάρκεια της αρρώστιας του. Μάλιστα, εκείνος ήταν και μάρτυρας στον πολιτικό τους γάμος. 

Ωστόσο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε και την πλευρά των δύο παιδιών του αξέχαστου καλλιτέχνη

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ