Η Τζολί απαγόρευσε τα τραγούδια της Ριάνα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:55
16/7/2012

Η Τζολί απαγόρευσε τα τραγούδια της Ριάνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Δεν ακούει Ριάνα η Αντζελίνα και το απαιτεί
Δεν ακούει Ριάνα η Αντζελίνα και το απαιτεί

Μπορεί να είναι ελαστική ως προς τις στυλιστικές επιλογές των παιδιών της αφήνοντας και τα έξι τους να διαλέγουν μόνα τα ρούχα τους, αλλά η διάσημη μαμά είναι πολύ αυστηρή ως προς τα ακούσματά τους.


Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο "Cover Media"¸ η  Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) απαγόρευσε στα παιδιά της να ακούν τραγούδια της Ριάνα (Rihanna).

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "Star", η όλη ιστορία προέκυψε όταν η 37χρονη σταρ άκουσε καλύτερα τους στίχους από τα τραγούδια που σιγοτραγουδούσαν χαζογελώντας τα ο 8χρονος Παξ (Pax) και η 7χρονη Ζαχάρα (Zahara).

Τα δύο παιδιά είναι φανατικοί θαυμαστές της μουσικής της Ριάνα και αυτό τον καιρό έδειχναν ιδιαίτερη αδυναμία στην επιτυχία της "Birthday Cake".

"Ο Παξ τραγουδούσε δυνατά το τραγούδι και γελούσε υστερικά στις βρισιές που υπήρχαν στους στίχους", μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας συμπληρώνοντας ότι αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι για τη μαμά Αντζελίνα και πάτησε πόδι.

Σε μαύρη λίστα η Ριάνα και τα τραγούδια της στο σπιτικό των Μπραντζελίνα.
Σε μαύρη λίστα η Ριάνα και τα τραγούδια της στο σπιτικό των Μπραντζελίνα.

"Η Τζολί μεγάλωσε πριν της ώρας της  και δεν θέλει να συμβεί το ίδιο και με τα παιδιά της γι' αυτό όσο μπορεί προσπαθεί να το ελέγξει", συνεχίζουν οι πηγές την ίδια στιγμή που γινόταν γνωστά τα νέα για ένα θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη πολύ κοντά στον πύργο των Μπραντζελίνα στη νότια Γαλλία.

Ένα ιδιωτικό τζετ που είχε ξεκινήσει από τη Νίκαια την Παρασκευή το απόγευμα έπεσε στο αεροδρόμιο Καστελέ που βρίσκεται λίγα λεπτά από τον πύργο Μιραβάλ της διάσημης οικογένειας, τα μέλη της οποίας βρισκόταν όλα σε άλλα σημεία του πλανήτη.

Ζ. Κ .
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ