Η Τζένη Μπαλατσινού για τον χωρισμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:50
19/11/2021

Η Τζένη Μπαλατσινού για τον χωρισμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει η καλή πρόθεση για τα παιδιά" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο Ενώπιος Ενωπίω για όλους και για όλα. Η εντυπωσιακή κυρία αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του. Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι σε δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσω αυτό να το λέω. Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Από εκεί και πέρα κρατώ μόνο τις καλές στιγμές από τα 20 χρόνια. Τα παιδιά μας συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε μια καλή συνεννόηση κι αυτό χρειάζεται δουλειά κι από τους δύο.

 

Ένας χωρισμός είναι ένα πένθος, ένας μικρός θάνατος. Είναι να έχεις σωστή κρίση κι οτιδήποτε προσωπικό έχεις, να το βγάζεις έξω για το καλό των παιδιών. Δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει η καλή πρόθεση για τα παιδιά.» είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ