Η τελευταία εμφάνιση της Χάρις Αλεξίου και η υπόκλιση στο αθηναϊκό κοινό! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:02
5/6/2020

Η τελευταία εμφάνιση της Χάρις Αλεξίου και η υπόκλιση στο αθηναϊκό κοινό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Χάρις Αλεξίου πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποτραβηχτεί από το χώρο του τραγουδιού έπειτα από 3 δεκαετίες δημιουργίας. 

Η εθνική μας φωνή που θα μας συντροφεύει για πάντα με τις υπέροχες μελωδίες της, θέλησε να σταματήσει και η πικρία του κοινού είναι τεράστια και από χτες εκφράζεται μέσα από τα social media.  Η σπουδαία ερμηνεύτρια ανακοίνωσε την απόφαση της μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ «Κατάλληλη Ώρα» την Τετάρτη 3 Ιουνίου. 

«Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά. Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό σε ένα τραγούδι με τη Γιασμίν, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά εγώ και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά. Το ηχογράφησα πέρσι το καλοκαίρι. Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω, αλλά δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό.»

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο Αθηναϊκό κοινό στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Ηρώδειο με τον οποίο ερμήνευσαν μοναδικά το "Όλες του κόσμου οι Κυριακές"

Όλες του κόσμου οι Κυριακές
λάμπουν στο πρόσωπό σου...
Τι χρώματα, τι μουσικές
μες στο χαμογελό σου!
Τι χρώματα, τι μουσικές
μες στο χαμογελό σου!
Όλες του κόσμου οι Κυριακές
λάμπουν στο πρόσωπό σου...

Απολαύστε την υπέροχη μουσική στιγμή.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ