Η σύλληψη της Νίκη Χίλτον | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:14
24/2/2009

Η σύλληψη της Νίκη Χίλτον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η Νίκη Χίλτον καθώς προσέρχεται σε επίδειξη της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης παρέα με την αδελφή της Πάρις.
Η Νίκη Χίλτον καθώς προσέρχεται σε επίδειξη της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης παρέα με την αδελφή της Πάρις.
Μπορεί να τις θεωρούμε κακομαθημένες, αλλά καθώς φαίνεται δεν είναι και εντελώς άχρηστες... Βέβαια, μπορεί κανείς να μην εκτιμά ιδιαίτερα το υποκριτικό ταλέντο της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), όμως η αδελφή της, η Νίκη (Nicky) κατάφερε να ξεπλύνει την ντροπή της οικογένειας κάνοντας μα ενδιαφέρουσα σύλληψη, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μπορεί να τις θεωρούμε κακομαθημένες, αλλά καθώς φαίνεται δεν είναι και εντελώς άχρηστες... Βέβαια, μπορεί κανείς να μην εκτιμά ιδιαίτερα το υποκριτικό ταλέντο της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), όμως η αδελφή της, η Νίκη (Nicky) κατάφερε να ξεπλύνει την ντροπή της οικογένειας κάνοντας μα ενδιαφέρουσα σύλληψη, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε η μικρή αδερφή της Πάρις, εκτός από κοσμική θα μπορούσε να κάνει καριέρα και σαν αστυνομικός!

Η 25χρονη Νίκη, όπως μάθαμε από όλες τις έγκριτες πηγές μας, την ώρα που έφευγε το απόγευμα της Κυριακής από γνωστή αλυσίδα εστιατορίων στην Σάντα Μόνικα, ένας άγνωστος άντρας την έσπρωξε από πίσω και την έριξε κάτω.

Στο εσωτερικό του μαγαζιού έτυχε να βρίσκεται ένας αστυνομικός που όταν άκουσε την φασαρία, έτρεξε έξω να βοηθήσει. Εντωμεταξύ όμως, η Νίκη είχε καταφέρει να ακινητοποιήσει τον 50χρονο και να ελέγξει πλήρως την κατάσταση.

Χωρίς την βοήθεια κανενός, η Νίκη είχε κάνει την πρώτη της σύλληψη. Όπως δήλωσε αμέσως μετά φανερά ταραγμένη: "Δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Απλά με έσπρωξε με δύναμη".

Όπως επιβεβαίωσαν οι αστυνομικοί που παρέλαβαν τον άνγωστο, "Μπορεί να μην τραυματίστηκε, ούτε να την λήστεψαν, ήταν όμως φοβερά αναστατωμένη".

Το αστείο όμως είναι ότι ο δράστης είχε το θράσος να δικαιολογηθεί ότι δήθεν ήταν ο αρραβωνιαστικός της Νίκη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ